Η Χρηστίδου ξεβάφεται για τον Κωστόπουλο!

02.12.2011
Αυτός ο Πέτρος Κωστόπουλος, να είναι καλά με την εκπομπή του "Βράδυ"! Αυτή τη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου ως καλεσμένη του

Αυτός ο Πέτρος Κωστόπουλος, να είναι καλά με την εκπομπή του "Βράδυ"! Αυτή τη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου τα είπε όλα: για τον άντρα της Θοδωρή Μαραντίδη αλλά και για το πρωινό ενώ ξεβάφτηκε στον αέρα!

Η Σίσσυ που λες, όλα και όλα δηλώνει πώς όπως οι Σκορδαλιάγκα: “Δεν θα έκανα εκπομπή με τον άντρα μου” και συνεχίζει λέγοντας πως περνάει σούπερ με τον Φερεντίνο ενώ δεν έχουν όμως το πλεονέκτημα των Σκορδά-Λιάγκα : "Είναι ζευγάρι. Είναι ένα χαρακτηριστικό τους, πολύ δυνατό για την εκπομπή τους, που εμείς δεν το έχουμε".

Και όταν την προκάλεσε ο Κωστόπουλος να ξεβαφτεί πήρε το μαντηλάκι της και άρχισε να ξεβάφεται στον αέρα, ξέχασε όμως να αφαιρέσει τις βλεφαρίδες….Χμ και πάλι ο Κωστόπουλος θαύμασε την ομορφιά της αμακιγιάριστης Χρηστίδου!

Όσο για την αδυναμία της στο γιο της Φίλιππο δηλώνει ότι όσο και να προσπαθεί να τον κάνει μαμακιά δεν γίνεται με τίποτα: "Εγώ προσπάθησα τον γιο μου να τον κάνω μαμάκια, με κόπο! Και όσο προσπαθείς, τόσο το παιδί γίνεται πιο ανεξάρτητο. Είναι σαν να λέει "πάρτε την τρελή από πάνω μου τώρα", δήλωσε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Μα είσαι καλά χρυσή μου;

Ελένη Αναστασάκη