Ο πλατωνικός φίλος της Ντέμι Μουρ

30.11.2011
Φαίνεται ότι η περίοδος του «πένθους» άρχισε να περνά για την 49χρονη ηθοποιό που σύμφωνα με δημοσιεύματα «βγήκε ήδη από τη σπηλιά».

Φαίνεται ότι η περίοδος του «πένθους» άρχισε να περνά για την 49χρονη ηθοποιό που σύμφωνα με δημοσιεύματα «βγήκε ήδη από τη σπηλιά».

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) είχε εξαφανιστεί για λίγο καιρό, προσπαθώντας προφανώς να συνέλθει από το χτύπημα που έφαγε όταν έγινε γνωστό ότι ο κατά 15 χρόνια νεότερος σύζυγός της, την είχε κερατώσει και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) την έκανε την κουτσουκέλα και η Ντέμι ζήτησε τελικά διαζύγιο.

Η Μουρ έσκασε μύτη χθες το βράδυ και εθεάθη να απολαμβάνει το δείπνο της μαζί με τον γνωστό ανθοπώλη του Χόλιγουντ, Έρικ Μπατερμπάου (Eric Butterbaugh) στο «Sunset Tower» του Λος Άντζελες.

Την ίδια στιγμή ο πρώην άντρας της, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και οι τρεις κόρες τους, η 23χρονη Ράμερ (Rumer), η 20χρονη Σκάουτ (Scout) και η 17χρονη Ταλούλα (Tallulah) παραβρέθηκαν στον χορό των ντεμπουτάντ της τελευταίας.

Αυτή θα ήταν μια πολύ δημόσια εμφάνιση και η Ντέμι επέλεξε να μην την κάνει ακόμη. Αντίθετα, λίγες ώρες με τον αγαπημένο της φίλο φαίνεται ότι της έκαναν πολύ καλό αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η σταρ έδειχνε απίστευτα χαλαρή και ευδιάθετη.

«Με τον Έρικ γνωρίζονται χρόνια και η σχέση τους είναι καθαρά πλατωνική», μεταφέρουν φίλοι της Μουρ, η οποία φαίνεται ότι νιώθει όλο και πιο έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να σταθεί μόνη σε δημόσια κοινωνική εκδήλωση, ύστερα από έξι χρόνια που είχε μονίμως στο πλευρό της τον Άστον.