Έξαλλος ο Πλούταρχος με την Παπαρίζου;

16.11.2011
Το ακούσαμε και αυτό... Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ενοχλημένος, σχεδόν έξαλλος με την Έλενα Παπαρίζου, επειδή εκείνη του έριξε ένα... φτύσιμο ξεγυρισμένο! Ναι, ναι όπως το ακούς. Η Παπαρίζου, που δεν έχει δώσει δικαιώματα,

Το ακούσαμε και αυτό... Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ενοχλημένος, σχεδόν έξαλλος με την Έλενα Παπαρίζου, επειδή εκείνη του έριξε ένα... φτύσιμο ξεγυρισμένο! Ναι, ναι όπως το ακούς. Η Παπαρίζου, που δεν έχει δώσει δικαιώματα, βρήκε κι «έφτυσε» το καλύτερο παιδί της δισκογραφίας. Βρε τι γίνεται στον κόσμο...

Σύμφωνα με την εκπομπή, Made in Star και συγκεκριμένα τον ρεπόρτερ «Τσίλι», ο Πλούταρχος είναι ενοχλημένος με τη συνάδελφό του, καθώς της είχε κάνει πρόταση συνεργασίας, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ... Μα ποτέ. Σου λέει ο «Τσίλι» δεν μπήκε καν στον κόπο να του απαντήσει, έστω και αρνητικά.

Και όχι, τη στιγμή που της έγινε η πρόταση, δεν είχε προκύψει η συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο στη Θεσσαλονίκη. Τς, τς. Ανμπελίβεμπολ πράγματα. Βρήκε ο Πλούταρχος για πρώτη φορά να συνεργαστεί με μεγάλο γυναικείο όνομα και τούτο τον σνόμπαρε. Μα σε τι κόσμο ζούμε.

Βέβαια, η Παπαρίζου (αν θες σώνει και καλά να της βρεις μία δικαιολογία, γι αυτό που έκανε στο καλό μας το παιδί) μπορεί και να κράτησε αυτή τη στάση, επειδή (μάντεψεεε) πίσω από την πρόταση κρυβόταν ο... Τόνι Μαυρίδης. Σύμφωνα με «Τσίλι», ο ex υπογράφει κάποια από τα νέα τραγούδια του Πλούταρχου.

Εκείνος κάποια στιγμή του εκμυστηρεύτηκε την ιδέα να συνεργαστεί με μεγάλο γυναικείο όνομα και ο Μαυρίδης (που μιλάμε είναι πρότυπο πρώην, όχι αστεία), αμέσως σκέφτηκε την Έλενα. «Αυτή να πάρεις του είπε κι έτσι έγινε η σχετική πρόταση, που όπως λέει ο «Τσίλι» ουδέποτε απαντήθηκε.