Tα βρόντηξε ο Κουρκούλης: τι ρόλο έπαιξε ο Γονίδης

04.11.2011
Ένα μήνα μετά τη λαμπερή πρεμιέρα του σχήματος Γονίδης- Κουρκούλης- Δρακοπούλου στο νυχτερινό κέντρο Theatro, ο Νίκος Κουρκούλης αποχώρισε αιφνιδιαστικά από το μαγαζί που εργαζόταν

Ένα μήνα μετά τη λαμπερή πρεμιέρα του σχήματος Γονίδης- Κουρκούλης- Δρακοπούλου στο νυχτερινό κέντρο Theatro, ο Νίκος Κουρκούλης αποχώρισε αιφνιδιαστικά από το μαγαζί που εργαζόταν.


Χωρίς να είναι προγραμματισμένο και χωρίς κανείς να το περιμένει, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να αποχωρίσει από το επιτυχημένο σχήμα, γεγονός που πιστοποίησε σε ανακοίνωσή της και η δισκογραφική εταιρία του Κουρκούλη.

Ο επιχειρηματίας του TEATRO, Κώστας Μπερτάκης έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή και την συνεργασία τους τα τελευταία τρία χρόνια:

"Ο κος Κώστας Μπερτάκης και ο κος Νίκος Κουρκούλης ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας και επιτυχημένων εμφανίσεων προέβησαν στην λήξη της συνεργασίας τους για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη. Ο κος Νίκος Κουρκούλης είναι και θα παραμείνει ένας απ’ τους μεγαλύτερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, που διακρίνεται όχι μόνο για τα καλλιτεχνικά του προσόντα αλλά και για το ήθος του.Η διεύθυνση και το προσωπικό του TEATRO Music Hall ευχαριστούν τον κο Νίκο Κουρκούλη για την άριστη συνεργασία τους και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ την ''Πρωινής Μελέτης'' αιτία της ξαφνικής φυγής του Κουρκούλη ήταν όπως φαίνεται η κόντρα που είχε με το μεγάλο αστέρι του μαγαζιού, τον Σταμάτη Γονίδη. Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν συνηθίσει να κρατούν μεγάλο μέρος του προγράμματος στα μαγαζιά που εμφανίζονται, φαίνεται πως δεν κατάφεραν να τα βρουν με τους χρόνους και το ρόλο που έπαιζαν στο πρόγραμμα του κέντρου.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Φανή Δρακοπούλου θα συνεχίσουν κανονικά τις εμφανίσεις τους στο εν λόγω κέντρο.