Νέος έρωτας για το «κορίτσι» του Κανάκη!

15.11.2011
Πώς το λένε; Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για τον «έρωτα» του Αντώνη Κανάκη και της Χριστίνας Μουστάκα. Δημοσιεύματα και δημοσιεύματα επέμεναν κι έλεγαν ότι το ένα από τα δύο εκρηκτικά κορίτσια του «Ράδιο Αρβύλα»

Πώς το λένε; Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για τον «έρωτα» του Αντώνη Κανάκη και της Χριστίνας Μουστάκα. Δημοσιεύματα και δημοσιεύματα επέμεναν κι έλεγαν ότι το ένα από τα δύο εκρηκτικά κορίτσια του «Ράδιο Αρβύλα» είναι και στην πραγματικότητα... κορίτσι του Κανάκη. Ωστόσο, οι φήμες και τα δημοσιεύματα ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν.

Και να που μαθαίνουμε τώρα ότι η Μουστάκα εδώ και καιρό είναι ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία, Συγκεκριμένα, όπως διαβάσαμε στην Real life, ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο Μανώλης Γρηγοριάδης, ο οποίος μαζί με τα αδέλφια του κρατά τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης Pallet Stores.

Μάλιστα, το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτα του στην υπέροχη μονοκατοικία του 35χρονου στη Φιλοθέη, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να συζητούν το θέμα «γάμος». Εξάλλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πληθωρική Χριστίνα έχει επενδύσει πολλά στη σχέση αυτή. Άντε βρε με το καλό...