«Άναψε» φωτιές το μονόπετρο της Μπουλε

15.11.2011
Του... μονόπετρου ήτο η σημερινή μέρα, αφού από το πρωί δεν προλαβαίνω να διαβάζω και να ακούω για μονόπετρα που κοσμούν τα δάχτυλα «επώνυμων» κυριών. Εκεί, λοιπόν που διάβαζα για την κοτρόνα της Ζέτας Μακρυπούλια,

Του... μονόπετρου ήτο η σημερινή μέρα, αφού από το πρωί δεν προλαβαίνω να διαβάζω και να ακούω για μονόπετρα που κοσμούν τα δάχτυλα «επώνυμων» κυριών. Εκεί, λοιπόν που διάβαζα για την κοτρόνα της Ζέτας Μακρυπούλια, τσουπ πέφτει μπροστά μου η «κοτρόνα-μυστήριο» που στολίζει τελευταία το δάχτυλο της Νάντιας Μπουλέ!

Ψαχνόμουν από πού μου ήρθε τούτο. Την Μπουλέ, που λες, την πέτυχε η κάμερα του «Πρωινού mou» σε νυχτερινή έξοδο και τη ρώτησε για όλα: από κακές κριτικές μέχρι το νέο της... πόνημα, το Black out. Αλλά όσο ωραία και χαριτωμένα κι αν τα έλεγε η Νάντια, η κοτρόνα στο δάχτυλο έβγαζε μάτι. Ή μάλλον στράβωνε μάτι από τη γυαλάδα. Μοιραία ήρθε η ερώτηση περί τίνος πρόκειται.

«Δεν είναι μονόπετρο, είναι ένα απλό δαχτυλίδι» τόνισε εκείνη και ο ρεπόρτερ αναρωτήθηκε αν έχουμε χάσει κανένα επεισόδιο. Αλλά ευτυχώς η Ναντια μάς καθησύχασε... «Όχι, απολύτως τίποτα!» Χμ. Μεταξύ μας, αλλά την κοτρόνα, δαχτυλίδι απλό δεν τη λες. Έκανε μπαμ από μακριά ότι πρόκειται για μονόπετρο.

Και για να δεις ότι είμαστε καλοί άνθρωποι, υιοθετούμε την άποψη της Φαίη Σκορδά. «Είναι μονόπετρο πάντως! Είναι ένα δαχτυλίδι που οικονομικά μια κοπέλα δεν μπορεί να πάει να πάρει. Έχεις άλλες ανάγκες. Μπορεί να είναι της μητέρας της και να της το έχει δώσει».