Τζορτζ Κλούνεϊ: "Τρελαίνομαι για πορδές"

10.11.2011
Και ενώ φαίνεται να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, ο 50χρονος γόης του Χόλιγουντ αποκαλύπτει ότι έχει υπάρξει στιγμή που ήθελε να γράψει μόνος του το τέλος της.


Και ενώ φαίνεται να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, ο 50χρονος γόης του Χόλιγουντ ομολογέί ότι έχει υπάρξει στιγμή που ήθελε να γράψει μόνος του το τέλος της, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει μια πολύ "ιδιαίτερη" αδυναμία του.

Μιλώντας στο περιοδικό "Rollling Stone", το οποίο τον φιλοξενεί και στο εξώφυλλο αυτό τον μήνα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) θυμήθηκε την εποχή που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα γυρίσματα του πολιτικού θρίλερ "Syriana" το 2005.

Ο Κλούνεϊ είχε χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη και ενώ υγρό νωτιαίου μυελού άρχισε να βγαίνει από τη μύτη του ο πόνος ήταν τόσο ισχυρός που ο διάσημος ηθοποιός αναρωτήθηκε αν κατάφερνε τελικά να τον αντέξει.

"Βρισκόμουν σε ένα σημείο που σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να ζήσω έτσι. Ήμουν ξαπλωμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με ορό στο χέρι μου, ανίκανος να κουνηθώ, με πονοκεφάλους που μοιάζουν με εγκεφαλικό και ύστερα από λίγο καιρό άρχισα να σκέφτομαι ότι πιθανά να χρειαζόταν να κάνω κάτι δραστικό γι' αυτό", αποκάλυψε ο Κλούνεϊ, τονίζοντας όμως, ότι τελικά προσπάθησε να επιζήσει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης ξεκίνησε να πίνει αλκοόλ για να μετριάσει τον πόνο, ο οποίος ευτυχώς με την επέμβαση βελτιώθηκε. Ωστόσο, ο Κλούνεϊ παραδέχεται ότι ακόμη και σήμερα υποφέρει αραιά και που από φρικτούς πονοκεφάλους

Στη συνέχεια, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε και για πιο ελαφρά πράγματα όπως για το ότι δεν αντιλαμβάνεται τους άντρες που δίνουν υπερβολική σημασία στην εμφάνισή τους.

"Μου παίρνει τρία λεπτά να βάλω το σμόκιν μου και να είμαι έτοιμος με μπάνιο και τα πάντα σε 15 λεπτά", αποκάλυψε ο 50χρονος γόης ο οποίος τον τελευταίο καιρό ζει τον έρωτά του με τη νέα σύντροφό του, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kimbler).

Στο τέλος, ο γνωστός για την αδυναμία του στις φάρσες σταρ, αποκάλυψε αυτό που τον κάνει να γελά περισσότερο από καθετί άλλο: οι πορδές.

"Οι πορδές είναι ένα από τα πιο αστεία πράγματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ακόμη και η ιδέα μιας πορδής με κάνει να γελάω. Έχω εγκαταστήσει την ειδική εφαρμογή iFart στο κινητό μου κι έχω και μαξιλάρια που κάνουν αυτό τον θόρυβο στο σπίτι μου. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πιο αστείο", ομολόγησε ο Τζορτζ. Ό,τι πεις…

Ζωή Κίττα