Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η Άνιστον

09.11.2011
Αντίθετα με το συνήθειό της να μη μιλά για τα προσωπικά της δημοσίως, η 40χρονη διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε περίτρανα ότι "είναι τρελά ερωτευμένη".

Αντίθετα με το συνήθειό της να μη μιλά για τα προσωπικά της δημοσίως, η 40χρονη διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε περίτρανα ότι "είναι τρελά ερωτευμένη".

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων του περιοδικού για τη γυναίκα της χρονιάς (Glamour’s Women of the Year) και βροντοφώναξε τον έρωτά της.

"Σπάνια μιλώ για την προσωπική μου ζωή, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να σας πω ότι είμαι τρελά ερωτευμένη. Είμαι τρελά ερωτευμένη με τη μία και μοναδική Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler)", ξεκαθάρισε η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Φιλαράκια" συμπληρώνοντας ότι ο έρωτας ήταν "κεραυνοβόλος".

"Όπως οι περισσότεροι λογικοί άνθρωποι στον κόσμο του θεάματος, εμφανίστηκα στην εκπομπή της μόνο και μόνο για να μη με βάλει στο στόμα της. Και φυσικά γιατί ήθελα να συνεργαστώ με το διακεκριμένο E! network", αστειεύτηκε στη συνέχεια η Τζεν, λίγο πριν παρουσιάσει το ειδικό βραβείο που παρέλαβε η κολλητή της φίλη.

Η Άνιστον πήγε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από τον καλό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ο οποίος την καμάρωνε από τις πρώτες θέσεις των καθισμάτων και μετά την πήρε από το χέρι για να πάνε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου δόθηκε το πάρτι.

Η σχέση των δύο γυναικών είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς και η στάση της κωμικής παρουσιάστριας απέναντι στον πρώην σύζυγο της κολλητής της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τη νυν σύντροφό του.

"Δεν πάει να σώσει όσα παιδιά από όσες χώρες θέλει.. Δεν την πιστεύω με τίποτα. Δίνει συνεντεύξεις τύπου 'Δεν έχω φίλες΄… Ε, αφού είσαι ένα γαμ***ο μ***ί, μια γαμ****η σκύλα", ήταν τα συγκεκριμένα λόγια που είχε χρησιμοποιήσει η Τσέλσι Χάντλερ μιλώντας για την Ανζελίνα Τζολί (Angelina Jolie). Δεν την έχει και σε μεγάλη εκτίμηση, έτσι;

Κατά τα άλλα και ενώ οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ και τον Τζάστιν να προχωρούν πρόσω ολοταχώς για γάμο έχοντας ήδη υπογράψει το ανάλογο προγαμιαίο συμβόλαιο, εκείνη συνεχίζει τις επενδυτικές κινήσεις της, αγοράζοντας το τρίτο της σπίτι. Αν κρίνουμε μάλιστα από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ακίνητο έχει δύο παιδικά δωμάτια... τότε μάλλον το ευτυχές γεγονός δεν αργεί και πολύ...

Ζωή Κίττα