DOI: Λιποθύμησε η Παππά στα παρασκήνια!

07.11.2011
Η εμφάνιση και κυρίως οι (τσιφτετελο) επιδόσεις της Χριστίνας Παππά πάνω στον πάγο εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή του Dancing on ice. Το κολακευτικό σχόλιο έδινε κι έπαιρνε (κυρίως από τον Πέτρο Κωστόπουλο,

Η εμφάνιση και κυρίως οι (τσιφτετελο) επιδόσεις της Χριστίνας Παππά πάνω στον πάγο εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή του Dancing on ice. Το κολακευτικό σχόλιο έδινε κι έπαιρνε (κυρίως από τον Πέτρο Κωστόπουλο, που άμα δεν παινέψει την συμπατριώτισσά του ποια θα παινέψει) και μεταξύ μας, το λόγο του τόσου ενθουσιασμού δεν τον κατάλαβα.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Παππα στο show κρύβει πολύ παρασκήνιο, αφού η πρώην «Νοικοκυρά» πριν εμφανιστεί στο παγοδρόμιο, λιποθύμησε! Η ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της κι ευτυχώς για εκείνη, ήταν δίπλα της ο παρτενέρ της, ο οποίος την βοήθησε για να μην χτυπήσει κατά την πτώση. Οι άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν αμέσως στο πλευρό της για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στα παρασκήνια επικράτησε ένας μικρός πανικός και μία ταραχή.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, η Παππά συνήλθε γρήγορα και δήλωσε έτοιμη να φορέσει τα παγοπέδιλα και να ριχτεί στη «μάχη». Οπότε, κατάλαβα γιατί τόσο κολακευτικά σχόλια. Γιατί δεν ήταν κι εύκολο αυτό που έκανε.