Σοκ! Ο φίλος της Φαρμάκη πυροβόλησε την αδελφή της!!!

04.11.2011
Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της showbiz από την είδηση ότι ο φίλος της Όλγας Φαρμάκη, Αλέξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή της! Η νεαρή Γωγώ από τα ξημερώματα της Παρασκευής

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της showbiz από την είδηση ότι ο φίλος της Όλγας Φαρμάκη, Αλέξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή της! Η νεαρή Γωγώ από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Νιμιτς και η κατάσταση της αν και σταθερή κρίνεται πολύ κρίσιμη από τους γιατρούς.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή της σοκαριστικής ιστορίας. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο επιχειρηματίας μετά από νυχτερινή έξοδο, επισκέφτηκε το σπίτι της Φαρμάκη, στο Παλαιό Φάληρο όπου συγκατοικεί με την αδελφή της. Το γνωστό μοντέλο την ώρα του περιστατικού βρισκόταν στον κάτω όροφο του σπιτιού, όμως μιλούν για ατύχημα, όταν το όπλο που νόμιμα κατέχει ο Αγγλούπας, εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την Γωγώ Φαρμάκη στην σπονδυλική στήλη.

Ο ίδιος και η αδελφή της την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν πραγματικά στη ζωή, αφού η κοπέλα είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Μάλιστα, επειδή η αιμορραγία δεν σταματούσε, χρειάστηκε να της κάνουν κι ένα δεύτερο επικίνδυνο χειρουργείο. Τα πρώτα νέα από το νοσοκομείο είναι ενθαρρυντικά, αφού η αιμορραγία δείχνει να έχει σταματήσει, όμως η κατάσταση της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Περιμένουν, δε, τα επόμενα 48ωρα πώς θα εξελιχθεί, ενώ την Δευτέρα θα την ξαναβάλουν στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν τη σφαίρα, που εξαιτίας της αιμορραγίας δεν το έκαναν.

Ο Αγγλούπας σοκαρισμένος, αφού μετέφερε την Φαρμάκη στο νοσοκομείο, παραδόθηκε στο Α.Τ. Π. Φαλήρου, όπου και κρατείται, ενώ κάνει λόγο για ατύχημα. Η Όλγα σε κατάσταση σοκ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ εκεί έχουν πάει πολλοί φίλοι τους, που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε….