Κινδυνεύει σοβαρά η υγεία της Ριάνα

04.11.2011
Ακόμη μία ακύρωση σόου για την 23χρονη τραγουδίστρια η οποία δεν μπορεί να αναρρώσει πλήρως. Αντίθετα, φαίνεται να αρρωσταίνει περισσότερο.

Ακόμη μία ακύρωση σόου για την 23χρονη τραγουδίστρια η οποία δεν μπορεί να αναρρώσει πλήρως. Αντίθετα, φαίνεται να αρρωσταίνει περισσότερο.

Ύστερα από τη συναυλία που ακύρωσε στο Μάλμε της Σουηδίας πριν από τρεις μέρες, η Ριάνα (Rihanna) έκανε το ίδιο και σε αυτή της Στοκχόλμης που ήταν προγραμματισμένη για χθες το βράδυ.

"Ήταν εξαιτίας της κούρασης", δήλωσε στο Us Weekly ο Κρίστοφερ Άκεσον (Kristofer Akesson), εκπρόσωπος της εταιρείας που διοργανώνει τη συναυλία στη Σουηδία, εξηγώντας ότι η υγεία της διάσημης τραγουδίστριας δεν βελτιώθηκε καθόλου.

"Επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη απόφαση της τελευταίας στιγμής, αλλά η υγεία της Ριάνα επιδεινώθηκε σοβαρά. Απογοητεύτηκε πολύ και μιλάμε για μια απόφαση που δεν θέλαμε να πάρουμε", συνέχισε ο Άκεσον.

Οι γιατροί συμβούλεψαν τη σταρ να μείνει για λίγο καιρό "εκτός" αν θέλει να γίνει καλά, αλλά εκείνη ήθελε πάση θυσία να ανέβει στη σκηνή.

"Όμως, ήταν πολύ άρρωστη. Μόλις και μετά βίας κατόρθωνε να σταθεί όρθια. Πίεσε πολύ τον εαυτό της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, συμπληρώνοντας ότι τελικά η Ριάνα συμμορφώθηκε με τις συμβουλές των γιατρών της να μη βάλει την υγεία της σε κίνδυνο.

Κατά τα άλλα, ανακοινώθηκε ότι όσοι αγόρασαν εισιτήρια για τα δύο σόου που ακυρώθηκαν θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, ενώ γίνονται ήδη προσπάθειες για εκ νέου προγραμματισμό τους.
Όσο για τη Ριάνα… εκείνη αναρρώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Περαστικά...

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μια παλιότερη επιτυχία της Ριάνα με τίτλο "Only girl in the world".

Ζωή Κίττα