Τζιόβας: ο χωρισμός του έκατσε βαρύς

01.11.2011
Ορέστης Τζιόβας και Κατερίνα Παπουτσάκη, σαν σχέση είναι παρελθόν εδώ και λίγες μερούλες, το θέμα είναι όμως ότι ο Ορέστης

Ορέστης Τζιόβας και Κατερίνα Παπουτσάκη, σαν σχέση είναι παρελθόν εδώ και λίγες μερούλες, το θέμα είναι όμως ότι ο Ορέστης μπορεί ναι μεν να παραδέχεται τον χωρισμό τους όμως ούτε κουβέντα δεν τους έβγαλαν όπως είδαμε στην "Πρωινή Μελέτη".

"Δεν θέλω να μιλήσουμε γι΄αυτό καθόλου", είπε κατηγορηματικά ο Ορέστης που και με αυτό το μουστάκι του να πηγαίνει πάνω-κάτω κάτω μας έκανε να τον πάρουμε πολύ σοβαρά.

Σχετικά με τον χωρισμό τους τι έχει να πει; "Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε γι΄αυτό. Είναι στενάχωρο", είπε και σχεδόν δάκρυσα που τον είδα έτσι.

Και ενώ οι ερωτήσεις γύρω από το θέμα του χωρισμού πήγαιναν και ερχόντουσαν, ο Ορέστης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ένοιαξε ποτέ να "βγει" προς τα έξω ως ζαν πρεμιέ και δεν έκρυψε ποτέ τις σχέσεις τους για να τρέχουν από πίσω του οι θαυμάστριες του, ενώ παραδέχεται ότι το θέατρο βοηθάει στην ψυχολογία των ηθοποιών.

Όμως θα έκανε άραγε το δύσκολο βήμα της επανασύνδεσης; "Εννοείται πως θα το έκανα. Αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλα προβλήματα που να μην το επιτρέπουν", δήλωσε ο ηθοποιός ενώ δεν ήθελε με τίποτα να μιλήσει για το θέμα: "Θ΄αρχίσω να εκνευρίζομαι άμα συνεχίσουμε. Έχω επίσημη πρεμιέρα και δεν θα ήθελα να συζητήσουμε άλλο γι΄αυτό. Κόβουμε την συζήτηση;", είπε μέσα στα νεύρα και τον φοβήθηκε το μάτι μου.

Βρε Ορέστη μου, τι πράγμα είναι αυτό! Καλά τα λες γύρω από το φλέγον αυτό θέμα αλλά για το "ψητό" του χωρισμού με το Κατερινάκι ούτε κουβέντα! Παπουτσάκη είναι…θα περάσει!

Ελένη Αναστασάκη