"Ραούλ" ακούει η Οικονομάκου και τρέχει...

31.10.2011
Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι πάντα πολύ γλυκιά και ομιλητική όταν βρεθεί μπροστά σε κάμερα εκτός από τις περιπτώσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι πάντα πολύ γλυκιά και ομιλητική όταν βρεθεί μπροστά σε κάμερα εκτός από τις περιπτώσεις που η κουβέντα πάει σε ονόματα που δεν μίλησε στην κάμερα του star μπορεί καθόλου. Έτσι λοιπόν όταν βραζιλιάνικα ονόματα όπως Ραούλ πέφτουν στην κουβέντα εκείνη γίνεται …λαγός!

Γενικά το κορίτσι, δεν τη βρίσκει καθόλου να μιλάει για τα προσωπικά της όπως μας αποκάλυψε μέσω του star: "Δεν απαντάω ποτέ σε προσωπικές ερωτήσεις και ούτε τώρα θα το κάνω. Δεν θέλω να ξεκαθαρίσω τίποτα. Αυτά είναι δικά μου θέματα, των δικών μου ανθρώπων και γι' αυτό δεν αναφερόμαστε ποτέ σε αυτά.", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Ραούλ, η απάντηση ήταν αφοπλιστική: "Γιατί έτσι μου αρέσει!", ενώ όταν η ερώτηση πήγε στον Ραούλ και συγκεκριμένα στο ότι είναι παντρεμένος, η Αθήνα φάνηκε να ενοχλέίθηκε λέγοντας: "Παιδιά σας παρακαλώ! Είναι γελοίο αυτό που γίνεται τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ" και όπου φύγει, φύγει! Αυτό θα πει προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη!

Ελένη Αναστασάκη