Νέες κακές φήμες για τον γάμο της Καρντάσιαν

27.10.2011
Τελικά "άνοιξε" μεγάλο θέμα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει –ή όχι- το στεφάνι της 30χρονης ριάλιτι σταρ.


Τελικά "άνοιξε" μεγάλο θέμα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει –ή όχι- το στεφάνι της 30χρονης ριάλιτι σταρ.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) σε μια ακραία χλιδάτη τελετή τον Αύγουστο αλλά δεν πέρασε πολύς καιρός από το πρώτο… κανόνι.

Οι φήμες άρχισαν να μιλούν για σοβαρούς τριγμούς από τον πρώτο κιόλας μήνα. Η Κιμ έκανε αρκετές σόλο εμφανίσεις, γιόρτασε όμως τα γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγο.

Νέες πληροφορίες του "Us Weekly" σήμερα αναφέρουν ότι όντως υπάρχει… ζήτημα και μάλιστα σοβαρότατο.

Αυτό που δεν μπορεί να… καταπιεί με τίποτα η πολυπράγμων Κιμ είναι το γεγονός ότι ο καλός, πολύ απλά, έχει καταντήσει ένας "χαραμοφάης". Δεν τα σηκώνουν αυτά οι Καρντάσιαν!

Ο Κρις είναι μπασκετμπολίστας του NBA, όμως τον τελευταίο καιρό δεν έχει ομάδα. Άρα είναι άνεργος. Μέχρι εδώ καλά. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες, το έχουμε ξαναπεί.
Όμως, εκείνος δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον να βρει δουλειά και η Κιμ έχει φρικάρει.

Το μόνο που φαίνεται να ενδιαφέρει πια τον Χάμφρεϊς είναι να διασκεδάζει και να ξοδεύει χρήματα. Οι νέες του παρέες μάλιστα, δεν φαίνεται να βοηθούν και την κατάσταση.

Λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό ο Κρις έχει κάνει έναν νέο κολλητό, τον οποίο προφανώς δεν εγκρίνει καθόλου η σύζυγός του.

Ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι "Jersey Shore" Βίνι Γκουαντανίνο (Vinny Guadagnino) κάνει πολύ παρέα με τον "κύριο Καρντάσιαν", με τον οποίο φυσικά βγαίνουν μόνο με αντροπαρέες, γεγονός που δεν εκτιμά καθόλου η Κιμ –για να το πούμε όσο πιο κόσμια γίνεται.

Με δεδομένο ότι ο Βίνι δεν είναι αυτό που λέμε "καλό παιδί" –ούτε στο περίπου, δηλαδή- το μέλλον της σχέσης των νιόπαντρων Κιμ και Κρις μόνο ευοίωνο δεν φαίνεται.

Μάλιστα, φίλοι της νύφης μεταφέρουν ότι ήδη νιώθει μετανιωμένη που βιάστηκε να παντρευτεί ύστερα από μόνο 9 μήνες γνωριμίας.

Κατά τα άλλα, η Κιμ Καντάσιαν λέγεται ότι ενδιαφέρεται να σχοληθεί με τον κινηματογράφο. Έχει μάλιστα κάτι συγκεκριμένο κατά νου: τον ρόλο της Λάρα Κροφτ. Τρέμε Αντζελίνα!

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr