Γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι το "έτσουζε"

21.10.2011
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στο περιοδικό "People" μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τις καταχρήσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στο περιοδικό "People" μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τις καταχρήσεις.

"Υπήρξαν διαστήματα της ζωής μου -δίμηνα ή τρίμηνα το πολύ- που έπινα λίγο. Τώρα, αν πιώ ακόμα και ένα ποτήρι ποτό ζαλίζομαι", δήλωσε ο ηθοποιός που τώρα έχει μπει στον ίσιο δρόμο και μεθάει και την πορτοκαλάδα που λέει ο λόγος.

Και όσο για τις άλλες ουσίες και τα οινοπνεύματα: "ναρκωτικά δεν δοκίμασα ποτέ, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή την διαδικασία. Σε ό,τι αφορά τον τζόγο, μπορεί να παίξω κανένα στοιχηματάκι, κανένα Προ-πο", λέει ο ηθοποιός και δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε τίποτα γιατί και αυτός την "καλή" κοιτάζει να πιάσει.

Και επειδή η οικονομική κρίση δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε τον Τσιμιτσέλη, που παίζει το ένα προ-πο μετά το άλλο, συνεχίζει:

"Επειδή μέχρι τώρα δούλευα συνέχεια στην τηλεόραση, είχα χρήματα. Και αντέχω ακόμη, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια, τα πράγματα γύρω μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο", είπε ο ηθοποιός που δήλωσε ότι άνοιξε καφετέρια λόγω της ανασφάλειας στη δουλειά του. Και να νομίζεις ότι όλα του ήρθαν καλά του Τσιμιτσέλη τότε έρχεται ο ίδιος να στο διαψεύσει αφού ως παιδί χωρισμένων γονιών τράβηξε τα ζόρια του: "Η μάνα μου έπαιρνε έναν αρκετά μικρό μισθό, ενώ ο πατέρας μου που είχε ψαροταβέρνα δούλευε σεζόν και όλο τον χειμώνα δεν είχε δουλειά", λέει ο ηθοποιός αφού όλα και όλα το ψαράκι δεν του έλειψε ποτέ!

Και τώρα που "πάτησε' τα τριάντα ποιο είναι το άγχος του: "Με πιάνει κάτι φορολογικό, ενώ πρώτα δεν με έπιανε', απαντά και δεν κρύβει πως του ήρθε να πληρώσει 3.700 ευρώ για την εισφορά αλληλεγγύης! Αχ καταραμένη κρίση, μέχρι και τον Τσιμιτσέλη χτύπησες!

Ελένη Αναστασάκη