Update: Γιατί έφυγε ο Λιάτσος από το Star

21.10.2011
Έντονα κυκλοφορεί από εχθές η φήμη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού.

Update 21/10/2011 (2.39μμ): ο τηλεοπτικός σταθμός STAR έστειλε δελτίο τύπου που αναφέρει τα εξής για την απομάκρυνση του Αίμιλιου Λιάτσου:

Ο κ. Λιάτσος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13.

Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα.

Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού.

Έντονα κυκλοφορεί από εχθές η φήμη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού.

Μετά από επτάμισι χρόνια παρουσίας του στο τιμόνι του επιτυχημένου διαφορετικού δελτίου, ο Λιάτσος λέγεται πως εμφανίστηκε χθες το απόγευμα για τελευταία φορά στα παλιά του λημέρια με σκοπό να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα.

Η μέχρι πρότινως επίσημη θέση του σταθμού, ήταν πως ο παρουσιαστής ταλαιπωρούνταν από γρίπη και για το λόγο αυτό είχε παρουσιάσει το δελτίο της Παρασκευής η Χριστίνα Λαμπίρη.

Την εβδομάδα αυτή καθιερώθηκε ένα σχήμα δύο παρουσιαστών ειδήσεων στο κεντρικό δελτίο του STAR με τον Παναγιώτη Στάθη σταθερό και την Χριστίνα Λαμπίρη και την Ελένη Τσαγκά να τον πλαισιώνουν.

Οι πρώτες φήμες θέλουν το Λιάτσο να απομακρύνθηκε από το κανάλι, γεγονός που δεν έχει επιβεβαιωθεί, τη στιγμή που άλλοι καλοθελητές μιλούν για απομάκρυνση που έφερε η παρουσία της Χριστίνας Λαμπίρη στο δελτίου του Σαββατοκύριακου.

Η Λαμπίρη είχε τονίσει τις προηγούμενες ημέρες πως της λείπει η επαφή με το κοινό και πως το δελτίο ήταν κάτι που πάντα ήθελε να κάνει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την απομάκρυνση του Αιμίλιου με τον ερχομό της Χριστίνας.

Προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ενώ να θυμίσουμε πως ο γιος του Λιάτσου, Βασίλης, διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον "Δρόμο fm" που ανήκει στον ίδιο όμιλο.

Κατερίνα Π.