Ο Σάια Λαμπέφ παίζει ξύλο στον δρόμο

19.10.2011
Θερμόαιμος μας προέκυψε ο 25χρονος ηθοποιός, ο οποίος φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του.


Θερμόαιμος μας προέκυψε ο 25χρονος ηθοποιός, ο οποίος φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις ήταν οι καυγάδες στους οποίους λέγεται ότι ενεπλάκη ο Σάια Λαμπέφ (Shia LaBeouf) στο Βανκούβερ του Καναδά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, ένα από τα τρία περιστατικά καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" τα επεισόδια δεν θεωρούνται "μεμονωμένα" καθώς ο Λαμπέφ φαίνεται ότι έχει ανάλογο… ιστορικό.

"Οι φίλοι του Σάια Λαμπέφ ελπίζουν να τον πείσουν να πάρει δεχτεί επαγγελματική βοήθεια διαχείρισης θυμού", δημοσιεύουν σήμερα οι "Chicago-Sun Times", τονίζοντας ότι όντως ο νεαρός σταρ το έχει το… θεματάκι του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πρόσφατος καυγάς ξεκίνησε ύστερα από λογομαχία του Σάια με θαμώνα ενός μπαρ στο Βανκούβερ. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν κουβέντες και ο άλλος τον προκάλεσε να βγουν έξω να λύσουν τις διαφορές τους. Όπερ και εγένετο με τον ηθοποιό να πέφτει φαρδύς πλατύς στο πεζοδρόμιο και τους φίλους του να "σβήνουν τη φωτιά".

"Δυστυχώς ο Σάια άφησε τον άγνωστο να τον επηρεάσει δίνοντάς του μεγαλύτερη σημασία από όσο θα έπρεπε", μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας συμπληρώνοντας ότι το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο Λαμπέφ εκείνο το βράδυ, δεν βοήθησε και πολύ την κατάσταση.

Ζωή Κίττα