Το τρις εξαμαρτείν για τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

10.10.2011
Γαμπρός για ακόμη μια φορά ντύθηκε ο 69χρονος πρώην Μπιτλ στο πλευρό της αγαπημένης του, Νάνσι Σέβελ (Nancy Shevell).


Γαμπρός για ακόμη μια φορά ντύθηκε ο 69χρονος πρώην Μπιτλ στο πλευρό της αγαπημένης του, Νάνσι Σέβελ (Nancy Shevell).

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο χθες (9 Οκτωβρίου) και ήταν ο τρίτος για τον σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ (sir Paul McCartney) ενώ για την καλή του ο δεύτερος.

Το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του ενώπιων 30 καλεσμένων στο δημαρχείο του Μάριλμποουν και η δεξίωση δόθηκε στον κήπο του πρώην Σκαθαριού στο Σεντ Τζον Γουντ.

Η 51χρονη αμερικανίδα επιχειρηματίας –και πολυεκατομμυριούχος, παρεμπιπτόντως- φορούσε ένα κλασικό λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η κόρη του συζύγου της –πια- Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney), κρατούσε στο χέρι της ένα μικρό μπουκέτο με τριαντάφυλλα και είχε στο κεφάλι ένα λευκό λουλούδι.

Ο γαμπρός είχε επιλέξει ένα κομψότατο χειροποίητο μπλε σκούρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα.

Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο, όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου, μαζί, με τη Νάνσι να κάθεται στο πίσω κάθισμα μαζί με μια παράνυμφο και τον Πολ στη θέση του συνοδηγού.

Όταν η τελετή ολοκληρώθηκε και οι δυο τους βγήκαν έξω ως σύζυγοι, τους περίμενε μια βροχή από ροδοπέταλα, χειροκροτήματα και ζητωκραυγές από τους φωτογράφους και τους θαυμαστές που ήταν εκεί για να τους συγχαρούν.

Ο θρυλικός μουσικός και η Νάνσι του, ήταν πολύ κεφάτοι και χάρισαν στον κόσμο αρκετές πόζες –και γκριμάτσες- μέχρι που έφυγαν για τη δεξίωση.

"Τέλεια, ευχαριστώ. Νιώθω παντρεμένος. Νιώθω τέλεια", απάντησε ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου την ώρα που αναχωρούσε με το αυτοκίνητό του.

Η πρώτη γυναίκα του 69χρονου ρόκερ, Λίντα, πέθανε το 1998 από καρκίνο του μαστού. Το 2002 ο σερ Πολ παντρεύτηκε τη Χέδερ Μίλς (Heather Mills) με την οποία χώρισαν –τυπικά και άσχημα- το 2008. Ο δεσμός του με τη Σέβελ ξεκίνησε το 2007.

Ζωή Κίττα