Μελαχρινή διδάκτωρ η Κάιλι Μινόγκ

07.10.2011
Η μάχη της 43χρονης σταρ από την Αυστραλία απέναντι στον καρκίνο του στήθους, από τη στιγμή που διαγνώστηκε πριν από έξι χρόνια μέχρι και την τελική της νίκη έχουν συγκινήσει πολύ κόσμο.


Η μάχη της 43χρονης σταρ από την Αυστραλία απέναντι στον καρκίνο του στήθους, από τη στιγμή που διαγνώστηκε πριν από έξι χρόνια μέχρι και την τελική της νίκη, έχουν συγκινήσει πολύ κόσμο.

Χθες, το πανεπιστήμιο Anglia Ruskin του Έσεξ, αποφάσισε να γιορτάσει αυτή τη νίκη την Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) ανακηρύσσοντάς την, τιμητικά, Διδάκτορα Επιστημών Υγείας.

Ντυμένη με την ανάλογη τήβεννο η Κάιλι δέχτηκε τη διάκρισή της συγκινημένη, όμως αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το μαλλί της.

Αντίθετα στην εικόνα που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, η Κάιλι Μινόγκ εμφανίστηκε με σκούρο καστανό –σχεδόν μαύρο- μαλλί που συγκέντρωσε πολλά και ποικίλα σχόλια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη βράβευσή της, η μικροκαμωμένη σταρ αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεδομένου ότι δεν πήγε ποτέ στο πανεπιστήμιο, ο πατέρας της θα είναι πολύ περήφανος όταν δει τις φωτογραφίες.

"Βρίσκομαι εδώ κατά κύριο λόγο για να προωθήσω την επαγρύπνηση για τον καρκίνο του μαστού. Όταν έχεις νοσήσει η ίδια, όλα είναι πολύ πιο ρεαλιστικά και θέλεις να βοηθήσεις όσους περισσότερους μπορείς", συμπλήρωσε η Μινόγκ. Συγχαρητήρια…

Ζωή Κίττα