Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της

06.10.2011
Ο κόσμος το'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος για το κινηματογραφικό ζευγάρι των ταινιών "Twilight", οι οποίοι πέρασαν τη σχέση τους και στην πραγματικότητα από πολύ νωρίς, αλλά –για κάποιο λόγο- δεν το παραδέχονται. Μέχρι πρόσφατα…


Ο κόσμος το'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος για το κινηματογραφικό ζευγάρι των ταινιών "Twilight", οι οποίοι πέρασαν τη σχέση τους και στην πραγματικότητα από πολύ νωρίς, αλλά –για κάποιο λόγο- δεν το παραδέχονται. Μέχρι πρόσφατα…

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) φωτογραφήθηκε για το ανδρικό περιοδικό "GQ" και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για την "προφανή" σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Ύστερα από χρόνια με απαντήσεις του τύπου "χωρίς σχόλιο", πονηρά χαμόγελα, υπονοούμενα και παπαρατσικές φωτογραφίες με κλεμμένες αγκαλιές και φιλιά, η 21χρονη ηθοποιός παραδέχεται πρώτη φορά ότι έχει δεσμό με τον 25χρονο συμπρωταγωνιστή της.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το περιοδικό, η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Βρετανία για τα γυρίσματα της ταινίας "Η Χιονάτη και ο κυνηγός" εξέφρασε την ελπίδα της να εξερευνήσει περισσότερο τη χώρα, "γιατί ο σύντροφός μου είναι Άγγλος"!

Όταν την επόμενη μέρα, ο δημοσιογράφος της είπε ότι θα συμπεριλάβει το σχόλιο στη συνέντευξη, εκείνη αστειεύτηκε λέγοντας ότι "δεν θα το είχε κάνει αν γνώριζε ότι καταγραφόταν εκείνη τη στιγμή".

Στη συνέχεια, όμως, όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να κρύβονται ακόμη, τη στιγμή που όλοι οι θαυμαστές της παρακολουθούν τη ζωή της μέσα από το ίντερνετ και ξέρουν καλά την αλήθεια, εκείνη απάντησε με αναπάντεχη ειλικρίνεια.

"Πολλά κομμάτια της ζωής μου μπορεί κανείς να βρει μέσω google και όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν. Άλλος λέει 'είναι μαζί', άλλος 'χώρισαν' άλλος μας δίνει '50/50'. Εγώ όμως δεν νοιάζομαι γι' αυτά. Είμαι εγωίστρια σε αυτό το κομμάτι. Είναι κάτι όλο δικό μου. Και είναι ένα αστείο παιχνιδάκι που παίζω με τον εαυτό μου προσπαθώντας να το κρατήσω έτσι. Γιατί στο κάτω κάτω, δεν έχω κανένα όφελος αν δεν το κάνω", εξήγησε η Κρίστεν.

Και όσοι περιμένουν ότι ο χρόνος θα κάνει την νεαρή πρωταγωνίστρια να αλλάξει γνώμη, ας το ξανασκεφτούν καλύτερα.

"Εγγυώμαι πως όταν παντρευτώ ή κάνω παιδί, όλοι θα θέλουν να μάθουν το όνομά του, αλλά εγώ δεν πρόκειται να το πω. Θα το μάθουν, φυσικά, κάποια στιγμή, αλλά όχι από μένα. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν νιώθω καθόλου την ανάγκη να μοιράζομαι τα πάντα με όλους. Και αυτό δεν αλλάζει", ολοκλήρωσε και έληξε την υπόθεση η Κρίστεν Στιούαρτ.

Κατά τα άλλα, οι φανατικοί οπαδοί του βαμπιρο-μπλοκμπάστερ, μετρούν αντίστροφα μέχρι τον Νοέμβριο που θα δουν την τέταρτη ταινία της σειράς, με τίτλο "Χαραυγή". Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ.

Ζωή Κίττα