Κούτσερ: ντοκουμέντα από τη νύχτα της ακολασίας

06.10.2011
Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες μετά το σοκ που άφησαν τα νέα για τον χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Και μάλιστα ύστερα από σοβαρό στραβοπάτημα του 33χρονου ηθοποιού.


Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες μετά το σοκ που άφησαν τα νέα για τον χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Και μάλιστα ύστερα από σοβαρό στραβοπάτημα του 33χρονου ηθοποιού.

Τώρα όμως, τα πράγματα γίνονται πιο… χειροπιαστά αφού βγήκαν στη φόρα φωτογραφίες του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) μαζί με τις τρεις νεαρές κοπέλες με τις οποίες λέγεται ότι πέρασε την παραμονή της 6ης επετείου του γάμου του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα στο εξώφυλλο του περιοδικού "Star" και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην άμοιρη την Ντέμι, φαίνεται ξεκάθαρα ο Άστον, σε άσχημη κατάσταση –από το αλκοόλ ή κάτι άλλο σχετικό- μαζί με τα κορίτσια προφανώς λίγο πριν αρχίσει το… γλέντι.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο Σαν Ντιέγκο το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου στη σουίτα του Hard Rock Hotel την οποία λέγεται ότι είχε νοικιάσει ο Άστον Κούτσερ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του "μάνατζερ" –για να το πούμε ευγενικά- των κοριτσιών, ο Κούτσερ τις είχε διαλέξει ο ίδιος από φωτογραφίες που του είχε δείξει ο ίδιος νωρίτερα το απόγευμα.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι αφού οι τέσσερις τους γλέντησαν στο τζακούζι της σουίτας γυμνοί, ο Άστον έδιωξε τα υπόλοιπα κορίτσια και κράτησε μόνο τη Σάρα Λεάλ (Sara Leal) με την οποία και "'έκαναν σεξ".

Η ίδια η 23χρονη Τεξανή χρησιμοποίησε λίγο πιο… ωμούς χαρακτηρισμούς για να περιγράψει τη βραδιά σε φίλη της μέσω γραπτού μηνύματος που έστειλε. "Γάμ**α τον Άστον Κούτσερ την Παρασκευή βράδυ. Τρελά γέλια".

Τώρα βέβαια, οι τελευταίοι ισχυρισμοί μαζί με φωτογραφίες που ξεφύτρωσαν με τον Κούτσερ και τη Λεάλ στο Λας Βέγκας πριν από μερικούς μήνες δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική γνωριμία τους…

Το περιοδικό ωστόσο μεταφέρει και μαρτυρίες γυναικών που παραβρέθηκαν στο πάρτι και έχουν να πουν πολλά… Όλες επιβεβαίωσαν ότι πριν μπουν στη σουίτα, οι άνθρωποι της ασφάλειας τις ζητούσαν να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα έξω από την πόρτα.

"Όταν μπήκα στο δωμάτιο, αυτό που αντίκρισα μου θύμισε σκηνή από το 'Hangover'. Παντού υπήρχαν ξανθιές γυναίκες, όλοι έπιναν πολύ και ήταν ήδη μεθυσμένοι, υπήρχαν πεταμένα ποτήρια και μπουκάλια παντού και ο Άστον Κούτερ δεν έβλεπε μπροστά του. Κάποια στιγμή, μάλιστα έβγαλε τα ρούχα του και περιφέρθηκε γυμνός", μεταφέρει η Κίμπερλι Πέρι (Kimberly Perry) στο περιοδικό.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια δεν το ξέρουμε σίγουρα, αλλά το σίγουρο είναι ότι Ντέμι Μουρ δεν πρέπει να ζει και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Εκτός και αν ισχύει αυτό το σενάριο –επιστημονικής φαντασίας, αλλά ποιος ξέρει;- που θέλει το ζευγάρι να έχει το ίδιο σκηνοθετήσει την όλη ιστορία από το καλοκαίρι. Από τότε δηλαδή που έγινε γνωστό ότι οι Κούτσερ θα πρωταγωνιστήσει στον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς "Two and a half men". Λες; Ή μήπως χτύπησε η "κατάρα του Τσάρλι Σιν;" Θα δείξει…

Ζωή Κίττα