Βάσανα που έχει η Ηλιάδη

05.10.2011
Μετακομίζει, αλλά δεν χωρίζει η Αγγελική Ηλιάδη. Αλλά μία κρίση με την μετακόμιση την έχει πάθει κι εκεί που άνοιγε κούτες και κούτες, είπε να μοιραστεί τα βάσανα της με τους φίλους της στο Twitter. «Και τώρα που το βίωσα για τα καλά και συνεχίζω, θέλω να το πω… δεν υπάρχει πιο τρελή διαδικασία από αυτή της μετακόμισης.

Μετακομίζει, αλλά δεν χωρίζει η Αγγελική Ηλιάδη. Αλλά μία κρίση με την μετακόμιση την έχει πάθει κι εκεί που άνοιγε κούτες και κούτες, είπε να μοιραστεί τα βάσανα της με τους φίλους της στο Twitter.

«Και τώρα που το βίωσα για τα καλά και συνεχίζω, θέλω να το πω… δεν υπάρχει πιο τρελή διαδικασία από αυτή της μετακόμισης. Πόσο δύσκολο είναι να μπουν όλα σε μια σειρά. Και αν είσαι ψυχωτική με την τάξη, μια κρίση θα την πάθεις» έγραψε η βασανισμένη αοιδός και οι φίλοι της έσπευσαν να της συμπαρασταθούν. Της ευχήθηκαν και καλορίζικο το νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα.

Λίγο μετά κι αφού άνοιξε κι άλλες κούτες (τον ατελείωτο έχουν κι αυτές) ξαναέγραψε στο Twitter. «Κι επίσης σε τέτοιες φάσεις διαπιστώνεις με τρελή λύπη πόσες πολλές αηδίες έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας. Αιχμάλωτοι της ύλης...». Το φανταζόμαστε…Είχε ανοίξει πόσες κούτες και είχε ακόμη άλλες 25! Αυτή δεν είναι αιχμάλωτη της ύλης, σκέτη…σκλάβα!!!