Ουπς και κατινιές η Τατιάνα...

05.10.2011
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», αλλά ο Νίκος Ευαγγελάτος καλά θα κάνει να μην αφήνει το κινητό του όπου να ναι. Γιατί, μέσα στο σπίτι κυκλοφορεί το «λαγωνικό» Τατιάνα Στεφανίδου και τα… τσεκαρισματάκια τα κάνει.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», αλλά ο Νίκο Ευαγγελάτο καλά θα κάνει να μην αφήνει το κινητό του όπου να ναι. Γιατί, μέσα στο σπίτι κυκλοφορεί το «λαγωνικό» Τατιάνα Στεφανίδου και τα… τσεκαρισματάκια τα κάνει. Που λες η «Τάτι» είχε καλεσμένη την Μιμή Ντενίση και κάποια στιγμή τη ρώτησε αν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της.

Και η Μιμή ως υπεράνω γυναίκα που είναι και σωστή ντίβα, απάντησε κατηγορηματικά: «Ποτέ, ποτέ». Καντήλες έβγαλε η σταρ και μόνο στην ιδέα ότι ψάχνει το κινητό του άλλου. «Το θεωρώ απαράδεκτο. Πάνω από κατινιά, το θεωρώ φθορά του εαυτού μου… Να μπω στο τριπάκι να ψάχνω, να μην κοιμάμαι, να τον παρακολουθώ».

Βέβαια, η Ντενίση το ξεχείλωσε το θέμα, αλλά σάμπως έχει άδικο; Έλα, όμως, που η απάντηση της Μιμής, περί κατινιάς, απαράδεκτου και φθοράς μήτε που ίδρωσε το αυτί της Τατιάνας, η οποία παραδέχτηκε ότι έχει ψάξει το κινητό του Νίκου. «Εγώ έχω ψάξει κινητό. Του άντρα μου. Βέβαια και το έχω ψάξει! Και δεν έχω ψάξει μόνο μια φορά. Ένα τσεκαρισματάκι καμιά φορά»… Μμμμ, τι ωραία που κάνει τις αποκαλύψεις για τον σύζυγο. Τη μία λέει ότι ψάχνει το κινητό του, την άλλη ότι δεν βγάζει τη βέρα, την άλλη ότι δεν κοιτάει άλλες γυναίκες όταν είναι μαζί… Θα την ακούνε οι παντρεμένοι και θα… μακαρίζουν την τύχη τους που δεν τους έλαχε η Τατιάνα!!!