Οριστικός χωρισμός για ντι Κάπριο και Λάιβλι

05.10.2011
Εκεί που λέγαμε ότι το «παλεύουν» το πράγμα τα παιδιά και τελικά τα ξαναβρήκαν, έσκασαν τα νέα για οριστικό τέλος.

Εκεί που λέγαμε ότι το «παλεύουν» το πράγμα τα παιδιά και τελικά τα ξαναβρήκαν, έσκασαν τα νέα για οριστικό τέλος.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Λεονάρντο ντιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) και η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) χώρισαν… τελείως!

Ύστερα από πέντε μήνες θυελλώδους επανασύνδεσης με διαρκή ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ο 36χρονος σταρ και η 24χρονη καλλονή τελικά το έκλεισαν το… μαγαζάκι!

Μάλιστα ο χωρισμός αυτή τη φορά είναι επίσημος αφού εκπρόσωποι του ζευγαριού επιβεβαίωσαν το γεγονός στο περιοδικό «Us Weekly». Φυσικά, οι δύο πρώην σύντροφοι παραμένουν «καλοί φίλοι».

Τα νέα λέγεται ότι ξάφνιασαν του οικείους του Λίο, οι οποίοι ήταν σίγουροι ότι η Μπλέικ ήταν «η μία και μοναδική», για τον ηθοποιό που έχει μια αδυναμία στα μοντέλα αφού στη λίστας με τις πρώην αγαπημένες βλέπουμε την Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) και την Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen).

Φίλοι του ζευγαριού μεταφέρουν πως μόλις πριν από δύο μήνες, ο Λίο και η Μπλέικ φερόταν σαν τρελά ερωτευμένοι που έκαναν πρόβα «σπιτιού» με τη Λάιβλι να περνά όλο και περισσότερη ώρα στην κουζίνα μαγειρεύοντας και ψήνοντας γλυκά, γεγονός που ο καλός της έδειχνε να εκτιμά και να απολαμβάνει δεόντως… Ή μήπως τελικά το "πες πες" της μαμάς ντι Κάπριο που δεν την έβλεπε με καλό μάτι την Μπλέικ, έπιασε τόπο;

Ζ. Κ.