Με τη σέσουλα αγόραζε τα ναρκωτικά ο γιατρός του Τζάκσον

05.10.2011
Η δίκη που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο βασιλιάς της ποπ τον Ιούλιο του 2009 συνεχίζεται και προκύπτουν ολοένα και πιο «ενδιαφέροντα» στοιχεία.

Η δίκη που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο βασιλιάς της ποπ τον Ιούλιο του 2009 συνεχίζεται και προκύπτουν ολοένα και πιο «ενδιαφέροντα» στοιχεία.

Μετά το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) να μιλά –σε άθλια κατάσταση- λίγες εβδομάδες πριν από τον τραγικό θάνατό του, καθώς και τις αποκαλύψεις για τα τεκτενόμενα το μοιραίο βράδυ της 25ης Ιουλίου, σήμερα έχουμε νέο θέμα που αφορά στις προμήθειες του δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (Dr. Conrad Murray) σε ηρεμιστικά.

Όπως κατέθεσε ο φαρμακοποιός Τιμ Λόπεζ (Tim Lopez) ο προσωπικός γιατρός του Τζάκσον το 2009 είχε προμηθευτεί την απίστευτη ποσότητα των 15 λίτρων από το ισχυρό αναισθητικό Propofol, στο οποίο τυπικά οφείλεται και η κατάρρευση του οργανισμού του βασιλιά.

Συγκεκριμένα ο Λόπεζ ισχυρίστηκε ότι ο Μιούρεϊ του είχε πει ότι διατηρεί μια κλινική στο Λος Άντζελες και ότι το φάρμακο επρόκειτο να χορηγηθεί σε αρκετούς ασθενείς. Όμως φυσικά ο γιατρός δεν είχε ποτέ κλινική στην Καλιφόρνια και το αναισθητικό ήταν αποκλειστικά για τον Μάικλ Τζάκσον.

Ο φαρμακοποιός κατέθεσε ότι έστειλε τις προμήθειες στη διεύθυνση που του είχε δώσει ο Μιούρεϊ και που ο ίδιος νόμιζε ότι ήταν της κλινικής του. Όμως τελικά τα κουτιά πήγαν στο διαμέρισμα που ο γιατρός νοίκιαζε μαζί με την σύντροφό του Νικόλ Αλβάρεζ (Nicole Alvarez) και τον νεογέννητο γιο τους.

Η αποστολή του φαρμάκου φαίνεται ότι έγινε σε δόσεις με την τελευταία μόλις 15 μέρες πριν από τον θάνατο του Τζάκσον.

Ο Μιούρεϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας –φυσικά- αρνείται τις κατηγορίες του φαρμακοποιού. Η συνέχεια αναμένεται στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ζωή Κίττα