Λεφτά απ' το αδυνάτισμα βγάζει η Τζένιφερ Χάντσον

28.09.2011
Αφού μεταλλάχθηκε –στην κυριολεξία- χάνοντας 40(!) κιλά, η 30χρονη ηθοποιός σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το γεγονός προς όφελός της και διαφορετικά.


Αφού μεταλλάχθηκε –στην κυριολεξία- χάνοντας 40(!) κιλά, η 30χρονη ηθοποιός σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το γεγονός προς όφελός της και διαφορετικά.

Χθες η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) εγκαινίασε στο Σικάγο ένα Ινστιτούτο αδυνατίσματος που φέρει το όνομά της και υπόσχεται να βοηθήσει όσα άτομα έχουν πρόβλημα περιττού βάρος να αλλάξουν ζωή. Όπως έκανε και εκείνη.

Και πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για το Jennifer Hudson Weight Watchers Center από την ίδια τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, η οποία έχασε όλο το περιττό βάρος –και με το παραπάνω- και έγινε… κάποια άλλη!

Ακολουθώντας μια αυστηρή δίαιτα καθώς και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα άθλησης, η Τζένιφερ κατάφερε να χάσει όλα τα επιπλέον κιλά που είχαν συσσωρευτεί μετά τη γέννηση του γιου της, Ντέιβιντ Οτούνγκα τζούνιορ (David Otunga Jr) και δεν έλεγαν να φύγουν.

"Τέσσερις μέρες μετά την καισαρική τομή, ξεκίνησα να περπατώ 30 λεπτά την ημέρα. Ήταν η θεραπεία μου, ο χρόνος που έδινα στον εαυτό μου και τελικά το μοναδικό πράγμα που μπορούσα να κάνω. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν χίλιες φορές καλύτερο από το να κάθομαι στον καναπέ μου…", εξήγησε η Χάντσον μιλώντας στο περιοδικό "Self" ενώ παράλληλα ομολόγησε ότι "τελικά νιώθει πιο περήφανη για τα κιλά που έχασε παρά για το Όσκαρ που κέρδισε".

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων έγινε επίσης γνωστό ότι μέρος των εσόδων θα δοθούν σε φιλανθρωπίες εις μνήμη του ανιψιού της Τζένιφερ, Τζούλιαν Κινγκ (Julian King), ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση ενόπλων το 2008. Στην ίδια επίθεση είχαν σκοτωθεί επίσης η μητέρα και ο αδελφός της Χάνσον.

Ζ. Κ.