Η ταλαντούχα εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ

28.09.2011
Αυτό είναι που λέμε: "Σόι πάει το βασίλειο". Η Ρίλεϊ Κιου (Riley Keough) έχει σίγουρα χτυπήσει "διάνα" στα γονίδια. Το παραπέρα είναι καθαρά στο χέρι της.


Αυτό είναι που λέμε: "Σόι πάει το βασίλειο". Η Ρίλεϊ Κιου (Riley Keough) έχει σίγουρα χτυπήσει "διάνα" στα γονίδια. Το παραπέρα είναι καθαρά στο χέρι της.

Η 22χρονη εντυπωσιακή κοπέλα με το παράξενο όνομα είναι η μεγαλύτερη εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley).

Κόρη της μοναχοκόρης του βασιλιά και της Πρισίλα (Priscila) η Ρίλεϊ έδειξε από μικρή την καλλιτεχνική της φύση. Και φυσικά η μαμά Λίζα Μαρί (Lisa Marie) την άφησε ελεύθερη να την ακολουθήσει.

Σε ηλικία 14 ετών η Ρίλεϊ έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ όταν τον Φεβρουάριο του 2004 περπάτησε στην πασαρέλα για το ντεφιλέ των Dolce & Gabbana στην Ιταλία, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της "Vogue" δίπλα στη μαμά και τη γιαγιά της.

Αμέσως μετά –και χωρίς να αφήσει το μόντελινγκ- την κέρδισε ο κινηματογράφος της και την είδαμε στην ταινία "The Runaways" δίπλα στην Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και την Ντακότα Φάνινγκ (Dakota Fanning), μια ταινία σχετικά με τη ζωή της Τζόαν Τζετ. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο "Good Doctor" δίπλα στον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) ενώ αυτό τον καιρό ολοκληρώνει τα γυρίσματα της ταινίας "Magic Mike". Στην κωμωδία που υπογράφει το Στίβεν Σοντενμπεργκ θα δούμε τον Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum). Θα την έχουμε στα υπόψη…

Ζωή Κίττα