Ο Χαριτάτος θα τραγουδήσει στο Just;

26.09.2011
Θα εμφανιστεί στην τιβί και θα πει κι ένα τραγούδι; Αυτό να δούμε και κλείσαμε ως τηλεθεατές… Τον Σπύρο Χαριτάτο να πιάνει μικρόφωνο! Όχι, μετά το άδοξο τέλος από το πρωινό του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής

Θα εμφανιστεί στην τιβί και θα πει κι ένα τραγούδι; Αυτό να δούμε και κλείσαμε ως τηλεθεατές… Τον Σπύρο Χαριτάτο να πιάνει μικρόφωνο! Όχι, μετά το άδοξο τέλος από το πρωινό του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής δεν είπε να το γυρίσει στο τραγούδι και να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Αλλά, όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» οι άνθρωποι του Mega «είδαν» τον καλλιτέχνη που κρύβει μέσα του και του πρότειναν να πάρει μέρος στο Just the two of us. Η πρόταση φαίνεται ότι ενθουσίασε τον Χαριτάτο, αλλά έχει πέσει μεγάλος προβληματισμός, αν θα απαντήσει θετικά.

Ο λόγος; Όπως ακούσαμε, δεσμεύεται από ένα ντοκιμαντέρ που θα γυρίσει για λογαριασμό της ιταλικής τηλεόρασης στην Κεφαλονιά μέχρι και τον Ιανουάριο. Επίσης, του έχει γίνει μία σημαντική πρόταση που δεν έχει σχέση με τα τηλεοπτικά και δεν ξέρει τι να κάνει. Ευτυχώς που ήρθε η Μελέτη και του έδωσε την… πολύτιμη συμβουλή της: «Αν ήμουν ο Σπύρος Χαριτάτος που θα απείχα για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση, δεν θα έκανα κάτι τέτοιο τηλεοπτικό». Άκου την… παλιά Σπύρο.