Ο Τζάστιν έχει γίνει λάστιχο για την Τζένιφερ

26.09.2011
Ήρωας είναι στα μάτια και την καρδιά της 42χρονης σταρ ο νέος της αγαπημένος, όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media".


Ήρωας είναι στα μάτια και την καρδιά της 42χρονης σταρ ο νέος της αγαπημένος, όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media".

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) γνώρισε τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) στα γυρίσματα της ταινίας "Wanderlust" στις αρχές του χρόνου και πολύ γρήγορα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Μάλιστα, από τότε που η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε, οι δύο ηθοποιοί είναι αχώριστοι και πληροφορίες θέλουν την Τζεν να μην πιστεύει στην τύχη της.

Ιδιαίτερα μάλιστα με την τελευταία περιπέτεια της μαμάς της, η οποία νοσηλεύεται ακόμη ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες, ο Θερού αποδείχτηκε "λαχείο".

Τζάστιν την πηγαινοφέρνει στο νοσοκομείο κάθε μέρα όταν βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Όση ώρα εκείνη βρίσκεται στο δωμάτιο μα τη μητέρα της, εκείνος την περιμένεις στην αίθουσα αναμονής ή κάνει κύκλους με το αυτοκίνητό του μέχρι να τελειώσει η επίσκεψη", μεταφέρουν πηγές ου περιοδικού "Look", τονίζοντας ότι ο Θερού είναι παρών "24 ώρες το 24ωρο".

Κατά τα άλλα, και ενώ δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε δύο μήνες από τότε που το ζευγάρι μετακόμισε μαζί στο νέο διαμέρισμα της Άνιστον, φήμες τους θέλουν να ψάχνουν ήδη για κάτι πιο… οικογενειακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "National Enquirer" η Τζένιφερ και ο Τζάστιν έχουν ήδη δει μερικά σπίτια. Όμως, το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά έτσι ώστε να διαλέξουν τελικά είναι το παιδικό δωμάτιο.

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει δρομολογήσει ήδη το ζήτημα "παιδί" και "οικογένεια" οπότε το τέλειο δωμάτιο που θα φιλοξενήσει τον διάδοχο (!) αποτελεί προϋπόθεση για το νέο σπίτι. Άντε με το καλό!

Στο μεταξύ, με αυτά τα δεδομένα, εννοείται ότι η Τζένιφερ δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τον πρώην άντρα της ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει για τη σχέση τους, 6 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ύστερα από άλλα τόσα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη νυν σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αναφέρθηκε πρόσφατα στον 5χρονο γάμο του με την Άνιστον υποστηρίζοντας ότι "υποκρινόταν πως ήταν κάτι άλλο από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα".

Ζωή Κίττα