Πού βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

26.09.2011
Πολύ καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μετά την τελευταία του εμφάνιση στη γιορτή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αποτραβήχτηκε και πάλι από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγες μέρες βγήκε κι επίσημα το διαζύγιό του με την Δήμητρα Ρουμπέση,

Πολύ καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μετά την τελευταία του εμφάνιση στη γιορτή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αποτραβήχτηκε και πάλι από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγες μέρες βγήκε κι επίσημα το διαζύγιό του με την Δήμητρα Ρουμπέση, η οποία εδώ και λίγους μήνες έγινε μανούλα, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Και ο Ανδρέας τι κάνει; Πού βρίσκεται; Όπως ακούσαμε, λοιπόν, ο Ανδρέας και πάλι απομακρύνθηκε από τα φώτα τα δημοσιότητας, ενώ μένει σχεδόν μόνιμα στην Μύλο, που αποτελεί και αγαπημένο του καταφύγιο και προορισμό. Στην Αθήνα έρχεται για λίγες μέρες και κάθε φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα, αποφεύγει κοσμικά και πολυσύχναστα μέρη, καθώς και τα δημόσιες εμφανίσεις. Ενώ προτιμά να βλέπει μόνο τα αγαπημένα του πρόσωπα.