Τατιάνα: Έτοιμη για πόλεμο με την Ελένη;

14.09.2011
Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Ρίζος; «Φέρτε μου Μαρίνες να τις σκίσω...». Ε η θρυλική αυτή ατάκα μού ήρθε αμέσως στο μυαλό διαβάζοντας το δημοσίευμα της Espresso, που θέλει την Τατιάνα Στεφανίδου έτοιμη να βρεθεί απέναντι στη νεοφερμένη

Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Ρίζος; «Φέρτε μου Μαρίνες να τις σκίσω...». Ε η θρυλική αυτή ατάκα μού ήρθε αμέσως στο μυαλό διαβάζοντας το δημοσίευμα της Espresso, που θέλει την Τατιάνα Στεφανίδου έτοιμη να βρεθεί απέναντι στη νεοφερμένη στη μεσημεριανή ζώνη, Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η «Τάτυ» φέρεται να έκανε από μόνη της την πρόταση – «βόμβα» στον Σταμάτη Μαλλέλη ζητώντας να μεταφερθεί η δική της ανανεωμένη εκπομπή. «Μίλα» απέναντι από τον «Καφέ» της Ελένης το μεσημέρι. Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια είναι τόσο σίγουρη για το νέο κόνσεπτ της εκπομπής της (λέγεται ότι θα φέρνει περισσότερο στο... Sex and the city) που η ίδια θέλει να βρεθεί απέναντί της.

«Φέρτε μου Ελένες να τις σκίσω...» θα μπορούσε να αναφωνεί η Τατιάνα, η οποία – αν έκανε την παραπάνω πρόταση – μαγικά λύνει τα χέρια του Μαλλελη που έναν προβληματισμό και μία αγωνία για τη νεοφερμένη Μενεγάκη απέναντι στη νεαρή Νικολλέτα Καρρά τον είχε. Η απόφαση αν δηλαδή η Στεφανίδου θα είναι η απάντηση του Star στην Ελένη θα αποφασιστεί την Τετάρτη το αργότερο την Πέμπτη. Εξάλλου, η πρεμιέρα της εκπομπής της αναβλήθηκε για μία εβδομάδα αργότερα και τελικά μόνο τυχαία δεν πρέπει να είναι.

Όσο για την Καρρά; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Μήπως να την αναζητήσουμε μέσω... Silver alert;