Ο Σκάρσγκαρντ ξεπαρθενεύτηκε σε 8"

14.09.2011
Εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, ο 35χρονος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς "True Blood" απέδειξε ότι έχε και χιούμορ.

Εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, ο 35χρονος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς "True Blood" απέδειξε ότι έχε και χιούμορ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού "Men’s Journal", ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (Alexander Skarsgård) ρωτήθηκε σχετικά με το πώς και πότε έχασε την παρθενιά του.

"Νομίζω ήταν το 2008", απάντησε –προφανώς αστειευόμενος- ο Σουηδός γόης. "Τα ωραιότερα 8 δευτερόλεπτα της ζωής μου", συνέχισε και μόνο χαμόγελα μπορεί να άφησε στα χείλη όσων το διαβάζουν.

Ο Σκάρσγκαρντ κρατά τον τίτλο του πιο σέξι άντρα της Σουηδίας τα τελευταία πέντε χρόνια και φέτος τον αποδέχεται με μια δόση σαρκασμού.

"Κάθε πρωί που ξυπνάω, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι: 'Πέντε φορές, καρ**λη! Πέντε φορές". (σ.σ. "motherf***er" είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για την ακρίβεια)

Ωστόσο, και παρόλο που ξέρει καλά ότι η προσοχή που κερδίζει από τα μίντια προέρχεται κατά μέγιστο λόγο από την εξωτερική του εμφάνιση, ο Αλεξάντερ ελπίζει στο μέλλον να δοθεί και στο ταλέντο του η ευκαιρία "να λάμψει όπως του αξίζει".

"Παίρνεις πολλούς ρόλους όπου είσαι ο ωραίος της ταινίας. Αλλά δεν έχουν και πολλή πλάκα. Ελπίζω να υπάρχει κάτι περισσότερο σε μένα πέρα από τους κοιλιακούς μου", τονίζει ο Σκάρσγκαρντ. Για να δούμε…

Ζωή Κίττα