Ώρες αγωνίας για την Τζένιφερ Άνιστον

13.09.2011
Μεγάλες λαχτάρες περνά η 42χρονη ηθοποιός, αφού, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media η μητέρας της υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μεγάλες λαχτάρες περνά η 42χρονη ηθοποιός, αφού, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media η μητέρας της υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnline, η Νάνσι Ντάου (Nancy Dow) εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες σε κρίσιμη κατάσταση μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) την επισκέφτηκε μαζί με τον σύντροφό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), ο οποίος όμως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες την περίμενε στην αίθουσα αναμονής.

Οι ίδιες μαρτυρίες θέλουν την Τζένιφερ να χώνεται στην αγκαλιά του καλού της κλαίγοντας μόλις βγήκε από το δωμάτιο της 75χρονης μαμάς της.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν ήταν και οι καλύτερες όλα τα χρόνια ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπήρξε μια ολόκληρη δεκαετία όπου δεν είχαν ανταλλάξει κουβέντα μεταξύ τους.

Η Νάνσι υπήρξε μοντέλο στα νιάτα της και φαίνεται ότι τα έντονα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν ύστερα από μια συνέντευξη που έδωσε για την κόρη της το 1996, εκείνη δήλωσε ότι δεν θα τη συγχωρούσε ποτέ.

Στη συνέχεια η Ντόου έγραψε ένα βιβλίο για τη σχέση τους με τίτλο "Από μητέρα και κόρη σε φίλες: Απομνημονεύματα" (Mother And Daughter To Friends: A Memoir), ενώ το 2001 και έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, η Τζεν είχε ομολογήσει ότι η μαμά της είναι "το τελευταίο νοσηρό κομμάτι στη ζωή της".

Σημειωτέον, δε, ότι η Νάνσι, η οποία μεγάλωσε μόνη την κόρη της από την ηλικία των 9 ετών όταν τους εγκατέλειψε ο μπαμπάς –και σύζυγος- Τζον Άνιστον (John Aniston), δεν έλαβε πρόσκληση ποτέ για αυτό τον γάμο…

Η σχέση των δύο γυναικών έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό εδώ και τρία χρόνια ενώ αυτό το τελευταίο γεγονός, σίγουρα θα τις έχει φέρει ακόμη πιο κοντά.

"Είμαστε μια χαρά. Τα πράγματα μεταξύ μας έχουν φτιάξει πολύ. Όλα τα άσχημα έχουν λήξει και έχουμε πολύ καλή επαφή. Μιλάμε πολύ και όλα είναι καλά", είχε δηλώσει η Άνιστον μιλώντας στην εφημερίδα "New York Post" το 2009. Περαστικά

Ζωή Κίττα