Ο κρυφός γάμος της κόρης του Νταλάρα!

12.09.2011
Όποιος θέλει όλα τα μπορεί σε αυτή τη ζωή! Η 20χρονη κόρη λοιπόν του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου και της Άννας Νταλάρα

Όποιος θέλει όλα τα μπορεί σε αυτή τη ζωή! Η 20χρονη κόρη λοιπόν του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μίλτο Σωτηριάδη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο!

Όπως διαβάζω στο περιοδικό "People" η τελετή ήταν πολύ απλή και ανάλαφρη, μιας και το ζευγάρι ήθελε να είναι η έκπληξη του καλοκαιριού αυτός ο γάμος! Αυτό που ήθελαν να πετύχουν τα παιδιά ήταν να μην γίνει μεγάλο θέμα και να μην διαρρεύσει ότι έβαλαν την κουλούρα. Έτσι παρουσία μόνο λίγων δικών τους που δεν είχαν ιδέα για το τι θα έκαναν, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Άμα λοιπόν θέλει ο ένας τον άλλο, τότε πραγματικά όλα μπορούν να γίνουν! Η κόρη του τραγουδιστή, γνωρίστηκε με τον σύζυγο της πλέον Μίλτο Σωτηριάδη –γιο του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και της μεταφράστριας Κοραλίας Σωτηριάδη-, στο χώρο της δουλειάς τους, και λίγο καιρό αργότερα αποφάσισαν να συζήσουν και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Ελένη Αναστασάκη