Η ντιβίστικη γέννα της Μαράια Κάρεϊ

09.09.2011
Δεν την έχει τυχαία τη φήμη της ντίβας η 41χρονη διάσημη τραγουδίστρια. Μόνο που τώρα το παραδέχεται και ο ίδιος ο σύζυγός της.

Δεν την έχει τυχαία τη φήμη της ντίβας η 41χρονη διάσημη τραγουδίστρια. Μόνο που τώρα το παραδέχεται και ο ίδιος ο σύζυγός της.

Ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "The Talk" και αποκάλυψε τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) γέννησε τα δίδυμά τους Μονρό (Monroe) και Μορόκαν (Morrocan) πριν από τέσσερις μήνες.

Όπως αποκάλυψε ο ευτυχής πατέρας και σύζυγος, η Μαράια είχε ζητήσει να ακούγεται σε όλη τη διάρκεια του τοκετού η ζωντανή ηχογράφηση της επιτυχίας της "Fantasy" από τη συναυλία της στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν το 1995 έτσι ώστε τα παιδιά της να "γεννηθούν εν μέσω χειροκροτημάτων". (Δείτε όλη την ερμηνεία στο βίντεο που ακολουθεί)

"Ήταν απίστευτο. Εγώ ήμουν ο διευθυντής όλης της παραγωγής. Ήμουν ο DJ, είχα και την κάμερα στο χέρι. Ο φωτισμός έπρεπε να είναι τέλειος. Η γυναίκα μου έλεγε: 'Αφού έχεις την κάμερα, φρόντισε να είναι και ο φωτισμός σωστός', οπότε οι γιατροί χρειάστηκε να προσαρμόζουν τα φώτα", αποκάλυψε ο Κάνον, σχεδόν με καμάρι, ενώ προχώρησε και στην περιγραφή των παιδιών του.

κόρη μου είναι ήδη μια ντίβα. Ο γιος μου είναι πιο χαλαρός. Ξυπνάει χαμογελώντας και μόνο όταν πεινάει σου δίνει να το καταλάβεις. Η μικρή κλαίει στο δευτερόλεπτο και δεν σταματάει μέχρι να της δώσεις αυτό που θέλει. Μου φαίνεται ότι απλά κοιμάται και κλαίει. Δεν κάνει κάτι άλλο", ολοκλήρωσε ο Νικ Κάνον.

Μπορεί σιγά σιγά να δίνονται πληροφορίες για τα διάσημα μωρά, ωστόσο συνεχίζει να μην έχει δοθεί καμία φωτογραφία τους στη δημοσιότητα.

Η συνέντευξη πέρασε στη συνέχεια και σε πιο προσωπικό επίπεδο όπου ο Κάνον αποκάλυψε ότι είχε μεγάλη καψούρα για τη γυναίκα του πολύ πριν τη γνωρίσει.

"Με ρωτούσαν ποια διασημότητα σου αρέσει και εγώ έλεγα 'Αγαπώ τη Μαράια Κάρεϊ'. Εκείνη το άκουσε και μόλις γνωριστήκαμε στα παρασκήνια μιας συναυλίας με ρώτησε αν είναι αλήθεια. Της είπα ότι ήταν απόλυτη αλήθεια και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν σαν παραμύθι". Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

Ζωή Κίττα