Στο τσακ γλίτωσε η Αμάντα Χόλντεν

09.09.2011
Μεγάλη λαχτάρα βρήκε την έγκυο 40χρονη κριτή του "Βρετανία έχεις ταλέντο" όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε η ίδια.


Μεγάλη λαχτάρα βρήκε την έγκυο 40χρονη κριτή του "Βρετανία έχεις ταλέντο" όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε η ίδια.

Η Αμάντα Χόλντεν (Miss Holden) οδηγούσε το Mini Cooper της χθες όταν έπεσε επάνω σε προπορευόμενο φορτηγό.

Η σύγκρουση ήταν ισχυρή και η Χόλντεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς λίγη ώρα μετά οι γιατροί απεφάνθησαν ότι πέρα από επιφανειακές εκδορές και μελανιές, δεν είχε πάθε τίποτα σοβαρό. Ούτε η ίδια ούτε και το μωρό που έχει στην κοιλιά της.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η προηγούμενη εγκυμοσύνη της Αμάντα είχε τερματιστεί άσχημα και σε πολύ προχωρημένο στάδιο στις αρχές του χρόνου.

Η συμπαθής Χόλντεν ήταν 7 μηνών έγκυος όταν απέβαλε τον Φεβρουάριο, ενώ τον περασμένο χρόνο είχε βιώσει ακόμη ένα ίδιο περιστατικό.

Η ίδια και ο 38χρονος σύζυγός της Κρις Χιουζ (Chris Hughes) νιώθουν ιδιαίτερα ανακουφισμένοι και νιώθουν μόνο αισιοδοξία για την εξέλιξη αυτής της εγκυμοσύνης. Με το καλό.

Στο μεταξύ ακόμη μία διάσημη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες. Συγκεκριμένα, η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) έκανε τζόγκινγκ γύρω από το σπίτι της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια όταν την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, ούτε εκείνη έπαθε κάτι σοβαρό, ενώ όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν σκοπεύει να μηνύσει την 85χρονη γυναίκα που οδηγούσε το όχημα που την παρέσυρε.

Ζωή Κίττα