Αϊβάζης: Είναι ερωτευμένος... Μην τον εξοργίζετε!

02.09.2011
Πριν μήνες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι το νιόπαντρο ζεύγος Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης χωρίζουν. Και να τα κουίζ για το «διάσημο ζεύγος» και να τα δημοσιεύματα, ήρθαν κι εκείνοι και με

Πριν μήνες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι το νιόπαντρο ζεύγος Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης χωρίζουν. Και να τα κουίζ για το «διάσημο ζεύγος» και να τα δημοσιεύματα, ήρθαν κι εκείνοι και με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν τα σενάρια χωρισμού.

Αλλά μάλλον κάποιος θα τους είπε ότι δεν το πιάνουμε με την εκατοστή, πρέπει για καμιά χιλιοστή φορές να μας λένε ότι όχι μόνο δεν χωρίζουν, αλλά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Είναι αλήθεια, ότι είχαμε λίγο καιρό να τους ακούσουμε, αλλά βγήκε ο Αϊβάζης και ξανά μίλησε για το γάμο του με την Μαρία, πόσο ερωτευμένος είναι και ότι στιγμή δεν έχει μετανιώσει που παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα. Και κυρίως πόσο σωστή επιλογή αποδεικνύεται η Κορινθίου. Γιατί εδώ πού τα λέμε: τι είναι ο γάμος; Λαχείο.

Εννοείται ότι αναφέρθηκε και στις κατά καιρούς φήμες χωρισμού, τονίζοντας στη συνέντευξη του στο περιοδικό «ΕΓΩ» ότι γίνεται έξαλλος κάθε φορά που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

« Αν δίνεις αφορμές ας γράφουν ό, τι θέλουν, αν όμως δε δίνεις είναι κακό να γράφουν αυτό που θέλουν για να πουλήσουν δύο φύλλα παραπάνω» τονίζει χαρακτηριστικά.

Και κάπου εκεί μας ρίχνει τον προβληματισμό τον μεγάλο. « Υπάρχουν κάποια ζευγάρια με ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μείνω με τη γυναίκα μου 40 χρόνια, μπορεί να χωρίσω και αύριο. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα δικαιώσω όσους τα γράφουν». Προβληματιστήκαμε. Α κι αν νομίζεις ότι το ψάξιμο του κινητού είναι… προνόμιο των γυναικών, κάνεις λάθος. Ο Αιβάζης στις αρχές της σχέσης τους έψαχνε το κινητό της Μαρίας.