Ο "πελαργός" χτύπησε την πόρτα της Μπιγιονσέ!

29.08.2011
Στα φετινά μουσικά βραβεία του MTV που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή αποφάσισε η 29χρονη διάσημη τραγουδίστρια να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Στα φετινά μουσικά βραβεία του MTV που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή αποφάσισε η 29χρονη διάσημη τραγουδίστρια να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων –εμφανώς πιο σεμνή από όσο μας έχει συνηθίσει- τραγούδησε, χόρεψε και στο τέλος, άνοιξε το σακάκι της και έδειξε την κοιλίτσα της, με τον σύζυγό της, Τζέι Ζι (Jay-Z) να χοροπηδάει στο κοινό σαν παιδάκι...

Λίγο νωρίτερα, η Μπιγιονσέ είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα χαμογελώντας ευτυχισμένα –και ελαφρώς πονηρά.

"Έχω μια έκπληξη", αστειεύτηκε στους δημοσιογράφους χαϊδεύοντας "ύποπτα" την ομολογουμένως φουσκωμένη κοιλίτσα της και τα φλας "πήραν φωτιά".

Η Μπιγιονσέ και ο 40χρονος σύζυγός της, παντρεύτηκαν το 2008, σχεδόν μυστικά, και το παιδάκι που αναμένεται την άνοιξη θα είναι το πρώτο τους.

Η σέξι τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα "κέρδισε" τον τίτλο της "πιο σπάταλης τραγουδίστριας σταρ του Χόλιγουντ", είχε δημοσιοποιήσει τα σχέδιά της για "διεύρυνση" της οικογένειας σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιούνιο στον Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan).

"Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί πριν τα 30", είχε δηλώσει τότε και δεδομένου ότι στις 4 Σεπτεμβρίου θα τα πατήσει τα πρώτα –άντα, τότε… οριακά, το κατάφερε! Με το καλό να έρθει το μωράκι, λοιπόν.

Ζωή Κίττα