Η Λόχαν "την είδε" Μέριλιν Μονρόε!

26.08.2011
Αυτές οι συγκρίσεις να έλλειπαν. Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ξεκίνησε να συγκρίνει τον εαυτό της με την Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe).

Αυτές οι συγκρίσεις να έλλειπαν. Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ξεκίνησε να συγκρίνει τον εαυτό της με την Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe).

Στο νέο βιβλίο της συγγραφέως Σούζαν Μπερνάρντ ( Susan Bernard) με τίτλο "Marilyn: Intimate Exposures" η 25χρονη ΛίΛο συγκρίνεται με το αιώνιο σύμβολο του σεξ και επιμένει πως δεν ήταν πρόθεσή της να γίνει διάσημη:

"H Μέριλιν ήταν το όμορφο κακό κορίτσι με το εφαρμοστό ροζ φόρεμα (όπως ακριβώς πόζαρε και τραγουδούσε η Μέριλιν στηβ ταινία "Diamonds are a Girl's Best Friend"). Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν δυνατός και είχε τον έλεγχο. Στα 12 μου ήξερα κι εγώ πως αυτό το συναίσθημα είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα .

Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοούσε ο φωτογράφος Μπερνάρντ του Χόλιγουντ (Μπρούνο Μπέρναρντ) όταν δήλωνε πως χρειάζεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να είσαι η Μέριλιν".

Όμως η Λόχαν, που πρόσφατα κατανάλωσε τρία μπουκάλια κρασί σε δείπνο με τη μαμά της, δεν σταματά εκεί να συγκρίνεται με τη Μέριλιν και συμπληρώνει:

"Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει στο μυαλό τους μια εικόνα για μένα λες και δεν υπάρχω σαν αληθινός άνθρωπος , ακριβώς όπως έγινε και με την Μέριλιν. Η Μέριλιν ποτέ δεν ήθελε να είναι απλά μία ακόμα επώνυμη. Ούτε κι εγώ. Πάντα πίστευα ότι οι ηθοποιοί παίζουν σε ταινίες που μένουν για πάντα στο μυαλό σου. Όχι, πια! Στις ταινίες του σήμερα αυτό δεν συμβαίνει

Δεν θέλω να με θυμούνται ως κάποια που ήθελε να τη βγάζουν φωτογραφίες, που βγαίνει τα βράδια και μπλέκεται σε μπελάδες. Η Μέριλιν είχε πει πως θέλει να την θυμούνται για το ταλέντο της περισσότερο από την ταραγμένη ζωή της. Έτσι κι εγώ. Η Μέριλιν ήξερε πως δεν έχει τεράστιες δυναότητες εκ φύσεως αλλά δούλευε πολύ κι εγώ προσπαθώ να κάνω το ίδιο. Προσπαθώ και θεωρώ πως είμαι καλή ηθοποιός"!

Για την ιστορία, η Λόχαν είχε ποζάρει ως άλλη Μέριλιν το 2008, για το εξώφυλλο του περιοδικού "New York Magazine"!

Κατερίνα Π.