Μελέτη: Διακοπές με τον πρώην!

25.08.2011
Δεν ξέρουμε αν η Ελεονώρα Μελέτη φέτος το καλοκαίρι μπόρεσε και πήγε διακοπές με το... νέο της αμόρε, όπως είχε πει στον Θέμη Γεωργαντά, αλλά το σίγουρο είναι ότι «αλώνισε» τα ελληνικά νησιά με φίλες και πρώην!

Δεν ξέρουμε αν η Ελεονώρα Μελέτη φέτος το καλοκαίρι μπόρεσε και πήγε διακοπές με το... νέο της αμόρε, όπως είχε πει στον Θέμη Γεωργαντά, αλλά το σίγουρο είναι ότι «αλώνισε» τα ελληνικά νησιά με φίλες και πρώην! Η παρουσιάστρια τον περασμένο μήνα πήγε στην Μύκονο με φίλες, αλλά κι έναν πρώην από τα πολύ παλιά, τον Ηλία Μανωλάκη.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για καιρό, αλλά χώρισαν το Φθινόπωρο του 2005, τότε δηλαδή του η Ελεονώρα ξεκίνησε να πίνει... «Πρωινό Καφέ». Ωστόσο, με τον εν λόγω κράτησε φιλικές σχέσεις και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχασαν την επαφή τους. Μάλιστα, τον περασμένο χειμώνα οπότε και χώρισε με τον Γιάννη, ήρθαν ακόμη πιο κοντά, αφού έβγαιναν και τα βράδια σε γνωστά κλαμπ. Κι έτσι τώρα το καλοκαίρι έκαναν και κοινές διακοπές.

Για να καταλάβεις, για τι σχέση μιλάμε, Μελέτη και πρώην έκαναν ξανά μίνι διακοπές, αυτή τη φορά στην Κάρπαθο, απ’ όπου κατάγεται ο ex. Έξι μέρες έμειναν στο ακριτικό νησί, αλλά μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Είχαν πάει με μεγάλη παρέα, ενώ η παρουσιάστρια έμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού.