Αγκιλέρα: "Δεν χτύπησα εγώ το γιο μου"

25.08.2011
Μια μεγάλη μελανιά γύρω από το μάτι του γιου της, ήταν ικανή να φέρει την τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) σε πολύ δύσκολη θέση.

Μια μεγάλη μελανιά γύρω από το μάτι του γιου της, ήταν ικανή να φέρει την τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με το δίκτυο "ΤΜΖ", ο γιος της Αγκιλέρα Μαξ, είχε ένα ατύχημα και εμφανίστηκε με μια τεράστια μελανιά στο μάτι του. Από εκεί ξεκίνησε μια παραφιλολογία για το πόσο ευθύνεται η διάσημη μαμά του για τη μελανιά αυτή.

Η 30χρονη Κριστίνα που έχει εμπλακεί σε αρκετές κόντρες το τελευταίο διάστημα – πότε με τη Lady Gaga, πότε με την Κέλι Όσμπορν- έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν χτυπάει το γιο της όπως άφησαν κάποια δημοσιεύματα να εννοηθεί.

Η αλήθεια είναι πως ο τρίχρονος Μαξ βρισκόταν στο πάρκο με την νταντά του, όταν κυνηγώντας κάποια σκιουράκια, παραπάτησε σε μια πέτρα, έπεσε και έτσι χτύπησε στο πρόσωπό του.

Αμέσως, ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά δεν χρειάστηκε ούτε ράμματα ούτε νοσηλεία.

Πολλοί είναι πάντως εκείνοι που κατηγορούν την Αγκιλέρα ως απρόσεχτη μητέρα που δεν ενδιαφέρεται για το γιο της, τη στιγμή που εκείνη μέσα από άτομα του περιβάλλοντός της θέλει να γνωρίζουν όλοι πως ο Μαξ αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητά της.

Η Κριστίνα και ο πατέρας του Μαξ, Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) ανακοίνωσαν μέλις πέρσι το χωρισμό τους μετά από πέντε χρόνια γάμου. Η Αγκιλέρα διατηρεί δεσμό με τον βοηθό παραγωγής Ματ Ράτλερ (Matt Rutler) και οι φήμες την θέλουν πολύ κοντά στο δεύτερο στεφάνι!


Κατερίνα Π.