Μενεγάκη: Μοναχικές βουτιές στην Άνδρο!

24.08.2011
Τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών της διακοπών διανύει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δε δείχνει διατεθειμένη να χάσει ούτε μία από αυτές. Μετά από το σεργιάνι τους στο Ιόνιο, το ζεύγος Μενεγάκη – Παντζόπουλος επέστρεψε στην καλοκαιρινή του βάση,

Τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών της διακοπών διανύει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δε δείχνει διατεθειμένη να χάσει ούτε μία από αυτές. Μετά από το σεργιάνι τους στο Ιόνιο, το ζεύγος Μενεγάκη – Παντζόπουλος επέστρεψε στην καλοκαιρινή του βάση, την Άνδρο όπου η παρουσιάστρια θα μείνει μέχρι το τέλος του μήνα.

Μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα γιατί έχει και μία εκπομπή που πρέπει να ετοιμάσει. Μέχρι τότε όμως η Ελένη απολαμβάνει χαλαρές στιγμές και κυρίως μπάνια στην παραλία της Άχλας, όπου δεν τη σκιάζουν μποφόρια και μοναξιά καμιά. Πριν λίγες μέρες που λες, φακός παπαράτσι την «έπιασε» να κάνει μοναχικές βουτιές στην παραλία. Ο Ματέο είχε δουλειές με φούντες και η Ελένη προκειμένου να μην χάσει το μπάνιο της, πήγε μόνη της στην παραλία.

Ή μάλλον με τη συντροφιά κάμερας, όπου τραβούσε φωτογραφίες. Μάλλον τις πετσέτες και τις... πέτρες που σήκωνε ο αέρας, αφού τη μέρα εκείνη είχε και τα μποφόρια της. Αλλά ασήμαντη λεπτομέρεια για την παρουσιάστρια, η οποία φέτος το καλοκαίρι ήτο μόνιμη κάτοικος Άνδρου (με κάποιες εξαιρέσεις). Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη να σκέφτεται να αγοράσει σπίτι στο νησί, το οποίο έχει λατρέψει.