Σοκ! Παραλίγο να πνιγεί η Παππά!!!

22.08.2011
Όλο τον χειμώνα έσουρναν τα μύρια στις τηλεοπτικές «Νοικοκυρές» και ήρθε τώρα η γλωσσοφαγιά και ξεσπάει πάνω τους. Τον Χάρο με τα μάτια της είδε την προηγούμενη εβδομάδα η Χριστίνα Παππά, η οποία ζει από θαύμα

Όλο τον χειμώνα έσουρναν τα μύρια στις τηλεοπτικές «Νοικοκυρές» και ήρθε τώρα η γλωσσοφαγιά και ξεσπάει πάνω τους. Τον Χάρο με τα μάτια της είδε την προηγούμενη εβδομάδα η Χριστίνα Παππά, η οποία ζει από θαύμα, όπως η ίδια μας ενημέρωσε. Ω ναι. Στο τσακ τον γλίτωσε τον πνιγμό η γνωστή ηθοποιός, η οποία πήγε την περασμένη Πέμπτη με την παρέα της για μπάνιο στο Πήλιο.

Συγκεκριμένα, πήγαν στην παραλία του Μυλοπόταμου, η οποία όπως είπε η Παππά στη Espresso έχει μεγάλα κύματα και απαγορευτικό. Τη μέρα, όμως, εκείνη δεν είχαν βγάλει απαγορευτικό κι έτσι η ηθοποιός, που είναι και δεινή κολυμβήτρια, είπε να κάνει τη βουτιά της. Έλα, όμως, που στο έβγα, σκάει ένα κύμα και την ρίχνει στα βράχια. Και προτού προλάβει να αντιδράσει έρχεται ένα δεύτερο.

«Τα έχασα. Πανικοβλήθηκα. Ήπια νερό, άμμο, έφαγα πέτρες» περιγράφει και όπως λέει, αν δεν ήταν εκεί ο ανιψιός της και ο (καλός της) Γιάννης θα είχε πνιγεί. Μπρρρ. Μετά το περιστατικό, η Παππά άναψε ένα κεράκι, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου, το οποίο σύντομα πρόκειται να εκπληρώσει. Φρίκη!