Στιούαρτ-Πάτινσον: μιλούν για το σεξ ανάμεσά τους

12.08.2011
Ως ζευγάρι στην πραγματική τους ζωή, πολύ λίγα πράγματα αφήνουν να γίνονται γνωστά! Όμως όταν η κουβέντα πηγαίνει στη σχέση τους και ακόμα στο σεξ που κάνουν ως κινηματογραφικοί αγαπημένοι, ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) είναι λαλίστατοι (κυρίως ο πρώτος).

Ως ζευγάρι στην πραγματική τους ζωή, πολύ λίγα πράγματα αφήνουν να γίνονται γνωστά!


Όμως όταν η κουβέντα πηγαίνει στη σχέση τους και ακόμα στο σεξ που κάνουν ως κινηματογραφικοί αγαπημένοι, ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) είναι λαλίστατοι (κυρίως ο πρώτος).


Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο περιοδικό "Entertainment Weekly" οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές του "Twilight Saga" μιλούν για τη εμπειρία τους στα γυρίσματα του πρώτου μέρους της τέταρτης συνέχειας του Saga, του ξακουστού "Breaking Dawn". Φυσικά, η κουβέντα πάει αμέσως στην επερχόμενη ολοκλήρωση της σχέσης του βαμπίρ Έντουαρντ με την θνητή Μπέλα.

Στο teaser τρέιλερ είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους δύο αγαπημένους πρωταγωνιστές στη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος όπου για πρώτη φορά κάνουν σεξ!


Όπως αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ, η όλη διαδικασία ήταν διασκεδαστική. Βρίσκονταν στο κρεβάτι και έπρεπε να ξεσκίσει όλα τα μαξιλάρια του κρεβατιού:


"Έκανα κομμάτια όλα τα μαξιλάρια με τη σειρά. Όλα αυτά τα πανέμορφα μαξιλάρια. Θα έπρεπε να ντρέπομαι. Ήταν φτιαγμένα από πανάκριβο βαμβάκι Αιγύπτου. Άσε που κατέστρεψα και το κρεβάτι"!


Εκεί φυσικά ο Πάτινσον ξεσπά σε γέλια για να έρθει η Κρίστεν να μιλήσει όχι για τη σκηνή του σεξ αλλά για τη σκηνή του γάμου την οποία περιγράφει ως βαθιά συναισθηματική αλλά ζωηρή.


Με τέτοια ξινίλα της Στιούαρτ είναι φυσικό ο Πάτινσον να κερδίζει βραβεία, όπως το βραβείο αγαπημένου ρόλου που έλαβε στα "Teen Choice Awards", για την ενσάρκωση του χαρακτήρα του Έντουαρντ Κάλεν.


Από την άλλη, η Κρίστεν έπεσε μέσα στις ταραχές στο Λονδίνο όπου γίνονται τα γυιρίσματα της νέας της ταινίας "Snow White and The Huntsman".