"Ξάφρισαν" το σπίτι της Γουάινχαουζ

11.08.2011
Προσωπικά αντικείμενα και ανέκδοτα τραγούδια της αδικοχαμένης Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) κλάπηκαν από την προσωπική της κατοικία όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sun"!

Προσωπικά αντικείμενα και ανέκδοτα τραγούδια της αδικοχαμένης Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) κλάπηκαν από την προσωπική της κατοικία όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sun"!

Στο σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Έιμι μέσα στον Ιούλιο, είχαν πρόσβαση γύρω στα 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, μελών της οικογένειας και φίλων ενώ έξαλλος ο πατέρας της Έιμι, ο 60χρονος Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse) πληροφορήθηκε μόλις εχθές τα άσχημα νέα.

Ο ίδιος καθώς και η οικογένεια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας- συμπεριλαμβανομένου και του Ρέγκ Τράβις (Reg Traviss), του 35χρονου αρραβωνιαστικού της Έιμι- βρίσκονται σε ταξίδι διακοπών με σκοπό να ξεπεράσουν την απώλεια της τραγουδίστριας που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε από την εξάρτησή της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας της Έιμι πως κάποιο από τα άτομα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της κόρης του, ξάφρισαν την κατοικίας της που θα γίνει έδρα του ιδρύματος που θα δημιουργήσει ο ίδιος στη μνήμη της κόρης του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν δηλωθεί ως εξαφανισμένα, ανέκδοτα τραγούδια της 27χρονης, στίχοι, γράμματα και βιβλία της. Ταυτόχρονα, φαίνεται πως λείπει και η αγαπημένη της κιθάρα.

Άτομο από τον κύκλο της Έιμι δήλωσε στη "Sun":

"Η είδηση της κλοπής σόκαρε την οικογένεια. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως κάποιος έπεσε τόσο χαμηλά και προέβη σε τέτοια πράξη. Άλλωστε, η οικογένεια σκεφτόταν σοβαρά πότε θα κυκλοφορήσει τα ανέκδοτα τραγούδια της Γουάινχαουζ και το ότι κάποια κλάπηκαν, αλλάζει τα σχέδιά τους"!

Το σπίτι της Έιμι στη πλατεία Κάμπντεν είχε αποτελέσει τόπο επίσκεψης για δεκάδες φανς της 27χρονης τραγουδίστριας ενώ ο πατέρας της είχε δωρίσει ρούχα της κόρης του σε θαυμαστές που θρηνούσαν έξω από την κατοικία, τις πρώτες ημέρες μετά την απώλεια της εκκεντρικής τραγουδίστριας.

Ο αρραβωνιαστικός της Έιμι και ο πατέρας της, θα κάνουν σαφή και πλήρη καταμέτρηση των αντικειμένων για να δουν τι λείπει μόλις επιστρέψουν από το ταξίδι τους.

Την ίδια στιγμή, η εκμετάλλευση του ονόματος της Έιμι δεν έχει σταματημό. Πριν μερικές ημέρες συνελήφθη στο Ρίο ντε Τζανέιρο έμπορος κοκαΐνης. Στα σακουλάκια της ναρκωτικής ουσίας είχε κολλήσει το πρόσωπο της Έιμι σαν ένα είδος μάρκετινγκ, πράγμα που κάνει ακόμα πιο τραγική τη φιγούρα της τραγουδίστριας!

Κατερίνα Π.