Στην Κεφαλονιά χωρίς τον Ντέμη η Δέσποινα;

08.08.2011
Η Κεφαλλονιά είναι αγαπημένος προορισμός διακοπών για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη, μόνο που τώρα το Δεσποινάκι αναγκάστηκε να πάει μόνο!
Η Κεφαλλονιά είναι αγαπημένος προορισμός διακοπών για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη, μόνο που τώρα το Δεσποινάκι αναγκάστηκε να πάει μόνο και έρημο, χωρίς τον αντρούλη της τον Ντέμη.
Μόνη είχε βρεθεί και στην Πάρο περί τα μέσα Ιουλίου η Δέσποινα με τα παιδιά της όπου και έκαναν τις διακοπές τους και απόλαυσαν τη θάλασσα και τα παιχνίδια. Τώρα στην Κεφαλλονιά σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress η Δέσποινα ξεκουράζεται μαζί με τα παιδάκια της σε μια βιλάρα κοντά στο Αργοστόλι και πηγαίνει η ίδια στο σούπερ μάρκετ- είδες τι απλές τελικά που είναι ορισμένες σταρ- αν και το μόνο που ζήτησε είναι μια γυναίκα να την βοηθήσει με τα παιδιά.
Εμ δεν είναι και εύκολο σταρ πράγμα να έχεις και τα 2 κουτσούβελα υπό την εποπτεία σου άνευ του άντρα σου. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι celebrity στις μέρες μας, ειδικά το καλοκαίρι που το περιμένεις πώς και πώς για να ηρεμήσεις.
Και αλήθεια που είναι ο Ντέμης οέο; Ο Ντέμης έρχεται και εκείνος- είναι κάπου στο δρόμο- όπου να 'ναι για να περάσουν όλοι μαζί τέλειες διακοπούλες αλλά μέχρι τότε η Δέσποινα δεν αποκλείεται να τραγουδάει : "Τι κάνω μόνη μου μες το Αργοστόλι μου"...
Ελένη Αναστασάκη