Όσμπορν vs Αγκιλέρα: "Είναι μια χοντρή σκύλα"

04.08.2011
Φαίνεται όμως πως το πένθος δεν μπορεί να καταλαγιάσει την απέχθεια που αισθάνεται η Κέλι για την επί χρόνια αντίπαλό της Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera).

Δεν πέρασαν και πολλές ημέρες από τότε που βλέπαμε την Κέλι Όσμπορν (Kelly Osbourne) να θρηνεί για το χαμό της αγαπημένης της φίλης Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

Φαίνεται όμως πως το πένθος δεν μπορεί να καταλαγιάσει την απέχθεια που αισθάνεται η Κέλι για την επί χρόνια αντίπαλό της Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera).

Ξεσπάθωσε η 26χρονη κόρη του Όζι στη διάρκεια της εκπομπής "E! Fashion Police" και χωρίς ντροπές και περιστροφές τα έχωσε στην 30χρονη Αγκιλέρα.

Θέμα της εκπομπής είναι ο σχολιασμός των εμφανίσεων διασημοτήτων και όταν έπεσε η φωτογραφία της Αγκιλέρα, η καλεσμένη Κέλι είπε ακριβώς ότι σκέφτηκε:

"Μάλλον έχει αρχίσει να γίνεται χοντρή σκύλα Μάλλον χοντρή σκύλα γεννήθηκε. Δεν ξέρω. Έτσι μου φαίνεται".

Και φυσικά, η κατινιά δεν ολοκληρώθηκε εκεί αφού η 26χρονη Οσμπορν είχε πολλά μαζεμένα για τη γούνα της Αγκιλέρα αφού τόνισε:

"Με έχει αποκαλέσει χοντρή τόσες φορές τα προηγούμενα γ...α χρόνια. Και ξέρεις κάτι γ....η, είσαι και συ χοντρή τώρα"!

Η Κέλι που πάλεψε πολύ με τα περιττά κιλά και έχει πλέον υιοθετήσει μια πιο ισορροπημένη διατροφή και λεπτή σιλουέτα, δεν ήταν η μόνη που έκρινε αρνητικά την Αγκιλέρα.

Η έτερη καλεσμένη Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) έκραξε την τραγουδίστρια λέγοντας πως το φόρεμα ήταν ωραίο αλλά η Αγκιλέρα έδειχνε να πνίγεται μέσα σε αυτό.

Η κόντρα της Αγκιλέρα που αυτό το διάστημα είναι κριτής στο μουσικό ριάλιτι "The Voice" με την Κέλι, μετρά πολλά χρόνια. Ήταν 2003, όταν κατά τη διάρκεια των "MTV Europe Music Awards" όταν η Αγκιλέρα είδε μια φωτογραφία της Όσμπορν και σχολίασε επί σκηνής:

"Ο Θεέ μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως ακόμα έχουμε καρναβάλι"!

Η αλήθεια είναι πως η Κριστίνα παλεύει με το βάρος της και έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα μετά τη γέννηση του γιου της Μαξ αλλά τα περιττά κιλά φαίνονται κυρίως στο πρόσωπό της.

Κατερίνα Πατούλια