Ενρίκε Ιγκλέσιας: "Έχω το πιο μικρό πέος στον κόσμο"

01.08.2011
Ο 36χρονος τραγουδιστής υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε πρόσφατη εμφάνισή του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μοιράστηκε με τους θαυμαστές τους καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή αλλά και για το μέγεθος των προσόντων που δι8αθέτει... εκεί χαμηλά!

Αυτή κι αν ήταν μια περίεργη εμφάνιση για τον ισπανό γόη Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias).

Ο 36χρονος τραγουδιστής υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε πρόσφατη εμφάνισή του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μοιράστηκε με τους θαυμαστές τους καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή αλλά και για το μέγεθος των προσόντων που δι8αθέτει... εκεί χαμηλά!

Κατά τη διάρκεια ενός καυτού 20λεπτου επί σκηνής, ο Ενρίκε, γιος του μεγάλου Χούλιο Ιγκλέσιας, αποφάσισε να αφήσει το τραγούδι και να κάνει σούπερ αποκαλύψεις σχετικά με το τι κρύβει ανάμεσα στο παντελόνι του:

"Έχω το μικρότερο πέος στον κόσμο", είπε ο Ενρίκε ενώ για να πιστέψουμε τα λεγόμενά του συμπλήρωσε: "Μιλάω σοβαρά"!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", το περίεργο περιστατικό ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής κάλεσε τρεις άντρες από το κοινό να ανέβουν στη σκηνή μαζί του. Εκεί, ξεκίνησε να τους ρωτά πότε έκαναν σεξ για πρώτη φορά.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως υπήρξε παρθένος μέχρι τα 25 του αφού προτίμησε να μην πληρώσει κάποια εκδιδόμενη για να κάνει έρωτα όπως έκαναν οι κολλητοί του:

"Μεγάλωσα με πολλούς φίλους που έχασαν την παρθενιά τους με κάποια πόρνη. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό αλλά έπρεπε να πληρώσουν για να το κάνουν. Εγώ ήθελα να περιμένω το κατάλληλο κορίτσι και το έκανα στα 25 μου τελικά".

Και δεν μας έφτανε αυτή η αποκάλυψη αλλά ο 36χρονος τραγουδιστής μας ενημέρωσε πως την πρώτη του φορά ήταν πολύ νευρικός:

"Συνήθως, η πρώτη φορά δεν είναι η καλύτερη. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν μόλις 17μιση ετών και το σεξ είχε διάρκεια 10 δευτερολέπτων".

Όταν μάλιστα ένας από τους τρεις άντρες τόνισε πως ο ίδιος άντεξε δέκα ολόκληρα λεπτά την πρώτη του φορά, ο Ιγκλέσιας σε εύθυμο κλίμα τόνισε:

"Αλήθεια; Εγώ ούτε και τώρα δεν μπορώ να αντέξω πάνω από 7 λεπτά".

Στη συνέχεια και ενώ το κλίμα γινόταν όλο και πιο περίεργο, ο Ενρίκε ζήτησε από τα 3 αγόρια να σηκώσουν τα μπλουζάκια τους για να συγκρίνουν το στήθος τους ενώ και οι 4 μαζί απόλαυσαν και από ένα σφηνάκι ουίσκι επί σκηνής.

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής σε μια ακόμα κρίση ειλικρίνειας τόνισε πως παίρνει αντιβίωση και δεν θα έπρεπε να την έχει μπερδέψει με αλκοόλ. Απορίας άξιο είναι τι έχει να πει για όλα αυτά, η επί χρόνια σύντροφος του τραγουδιστή και διάσημη τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα (Anna Kournikova).

Δες και το βίντεο από το περίεργο περιστατικό! Κάνε Like στη σελίδα του WomenOnly στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Κατερίνα Πατούλια