Ένα βήμα πριν από τον θάνατο η Μιράντα Κερ

11.07.2011
Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η 28χρονη καλλονή από την Αυστραλία αποκαλύπτει ότι κόντεψε να πεθάνει…


Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η 28χρονη καλλονή από την Αυστραλία αποκαλύπτει ότι κόντεψε να πεθάνει…

Μιλώντας στο περιοδικό "InStyle" –στην έκδοση της χώρα της, για την ακρίβεια- η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) έδωσε μερικές "ανατριχιαστικές λεπτομέρειες" για τον πρόσφατο τοκετό της.

"Νόμισα ότι θα πέθαινα", ομολόγησε με ένταση η φρέσκια μανούλα γυρίζοντας πίσω στις 6 Ιανουαρίου τη στιγμή που γεννούσε τον μικρό Φλιν (Flynn).

"Ένιωσα πραγματικά ότι έχανα τη ζωή μου. Μάλιστα κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι βγήκα από το κορμί μου και παρακολουθούσα τα πάντα από μακριά", συνεχίζει η Μιράντα τονίζοντας ότι ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δεν μπορούσε να τον αντέξει.

"Αναρωτιόμουν πως το κάνουν αυτό τόσες και τόσες γυναίκες και μόνο αυτή η σκέψη με έκανε να αντέξω και να το ολοκληρώσω", συνέχισε η Κερ, η οποία παρά το ότι είχε χαρακτηρίσει τη γέννα "μακριά και δύσκολη" δεν είχε περάσει σε τόσες λεπτομέρειες.

Πάντως, έτσι εξηγείται και παλιότερη δήλωση της Μιράντα Κερ, σύμφωνα με την οποία κατά τη διάρκεια του τοκετού δεν επέτρεψε στον σύντροφό της, Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) να πάει ούτε "προς νερού του".

"Δεν τον άφηνα να φύγει από δίπλα μου με τίποτα. Αφού και πιπί έκανε μέσα σε ένα μπουκάλι. Έμεινε κοντά μου όλη την ώρα", εξήγησε το καλλίγραμμο μοντέλο της "Victoria's Secret" τονίζοντας το πόσο ευλογημένη νιώθει που ο αγαπημένος της είναι ένας τόσο υπέροχος πατέρας.

Κατά τα άλλα, η Μιράντα, η οποία δηλώνει υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού ταΐζοντας τον γιο της ακόμη και στα διαλείμματα φωτογραφήσεων τονίζει ότι με τον Ορλάντο έχουν μοιράσει τις δουλειές στη μέση και χρησιμοποιούν νταντά μόνο όταν εκείνη χρειάζεται να λείψει για δουλειές.

Ζωή Κίττα