Απίστευτο: Πασίγνωστος ηθοποιός θύμα τοκογλύφων!

04.07.2011
Μία απίστευτη περιπέτεια που το φυσάει και δεν κρυώνει πέρασε πρόσφατα πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος έπεσε θύμα αδίστακτων τοκογλύφων. Όπως αποκαλύπτει η Espresso, πρόκειται για έναν κωμικό ηθοποιό πρώτης γραμμής, πρωταγωνιστή σε

Μία απίστευτη περιπέτεια που το φυσάει και δεν κρυώνει πέρασε πρόσφατα πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος έπεσε θύμα αδίστακτων τοκογλύφων. Όπως αποκαλύπτει η Espresso, πρόκειται για έναν κωμικό ηθοποιό πρώτης γραμμής, πρωταγωνιστή σε δεκάδες σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις. Και το «βάρος» του ονόματος του ίσως σοκάρει περισσότερο από την περιπέτεια που πέρασε.

Ο εν λόγω ηθοποιός επειδή είχε κάνει κάποιες λανθασμένες επιχειρηματικές κινήσεις χρειαζόταν άμεσα 10 χιλιάδες ευρώ για να πληρώσει κάποιες υποχρεώσεις που δεν έπαιρναν αναβολή. Έτσι, προσπάθησε να σηκώσει χρήματα από την πιστωτική του κάρτα, όμως, εκείνη είχε «μπλοκάρει», αφού δεν ήταν συνεπής στις δόσεις και είχε καθυστερήσει αρκετές. Ούτε δάνειο μπορούσε να πάρει.

Ωστόσο, χρειαζόταν επειγόντως τα χρήματα και πάνω στην απελπισία του στράφηκε στο διαδίκτυο και στις διαφημίσεις που έκαναν λόγο για άμεση εκταμίευση χρημάτων. Αλλά δεν ήξερε που έμπλεκε, αφού πρόκειται για ένα κύκλωμα που εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση και την ανάγκη που βρίσκονται πολλοί, υποσχόμενο μετρητά μέσα σε 48 ώρες. Έτσι κι έγινε με τον ηθοποιό, ο οποίος ανακουφισμένος που βρήκε λύση στο πρόβλημά του, κανόνισε ραντεβού με εκπρόσωπο της «νόμιμης εταιρείας». Εκείνος του υποσχέθηκε άμεση λύση και ο πασίγνωστος ηθοποιός τού έδωσε μέχρι την κάρτα και το ΑΦΜ του!!! Ντόινγκ...

Δύο μέρες μετά, ο «αντιπρόσωπος» τον κάλεσε να συναντηθούν προκειμένου να του επιστρέψει την κάρτα, αλλά κυρίως... να του δώσει τις 10 χιλιάδες ευρώ που χρειαζόταν. Η χαρά του ηθοποιού ήταν τεράστια, αλλά κράτησε μόλις λίγες μέρες. Στο τέλος του μήνα ήρθε και η αποκάλυψη-σοκ. Μέσα σε 48 ώρες η κάρτα είχε χρεωθεί με 30 χιλιάδες ευρώ. Οι δέκα με ανάληψη και οι υπόλοιπες 20 χιλιάδες σε αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Έτσι, ο ηθοποιός ναι μεν βρήκε τα λεφτά που χρειαζόταν, αλλά στο τέλος βρέθηκε και υπέρ-χρεωμένος σε μία δύσκολη και για εκείνον οικονομικά περίοδο.